I sommer holdt Tesla Motors åpen en pop up-butikk ved K1 på Langnes. I juni kunne kommunikasjonsrådgiver i Tesla Motors, Esben Pedersen, avsløre at de ønsket å åpne en permanent butikk i Tromsø i løpet av 2015.

Har vært i Tromsø flere ganger

Nå har Tesla Motors lagt ut flere stillingsannonser på finn.no hvor de blant annet søker etter daglig leder til en butikken i Tromsø.

Til tross for offentlige annonser, så er Tesla Motors sparsommelig med informasjon angående den nye etableringen. De vil ikke oppgi lokalitet for butikken, men forteller at de håper på åpning rett over nyttår.

– Det er viktig for Tesla å finne de rette lokalene, og vi setter alltid av nødvendige ressurser for å oppnå dette. Vi har vært i Tromsø mange ganger for å se på forskjellige muligheter, forteller Esben Pedersen til iTromsø.

Den nordligste Tesla-butikken

Videre forklarer han at butikken vil inneholde salg og service, som konseptet mange kjenner til fra blant annet Trondheim.

– Vi ønsker å være så tett på våre kunder som mulig. Vi opplever at etterspørselen etter våre biler er stor i hele Norge og Tromsø er ikke et unntak, sier Pedersen videre.

– Butikken i Tromsø blir den nordligste Tesla-butikken i verden. Det er vi stolte av. At man i Norge har tatt vår teknologi til seg og er så trygg på den, at man selv langt mot nord skifter ut bensinbilen med elbil. Dette er et eksempel som kan følges i hele verden, legger han til.