Se musikkvideoen øverst i saken!

HÅLOGALAND TEATER: I foajeen på Hålogaland Teater var det tirsdag kveld rigget opp til et storstilt slipp av den nyeste musikkvideoen til det folkekjære bandet Violet Road.

– Tusen takk for en veldig kul jobb dere har gjort sammen med oss og takk for noen fantastiske dager på Hella, roset Violet Road fra scenen til de mange barna som er med i musikkvideoen.

Les også: Har fått barn med på laget.

Spennende innspilling

I musikkvideoen til sangen «The Builder» er det hele ti barneskuespillere og ni statister som enten er med i Lille HT nå, eller som har vært med tidligere. Innspillingen er gjort over flere dager ute på Hella og i hovedrollene som «The Builder» og «The Girl» figurerer Peder Funderud Skogvang (13) og Mathilde Holtedahl Cuhra (12).

- Det var veldig gøy og utrolig kult å få jobbe med Violet Road. Jeg liker veldig godt å fiske og sånn på Hella, men visste ikke om alle de husene som er der. Det var veldig gøy, sier Mathilde.

Barna visste lite om musikkvideoen før de kom dit – noe som gjorde det hele enda mer spennende.

– Vi så for eksempel den store spretterten og alle var veldig nysgjerrige på hvem som fikk lov til å bruke den, forteller Mathilde, som var den heldige som fikk skyte med sprettert.

Les også: Danmark elsker Violet Road.

Sjalusidrama

Musikkvideoen viser en historie der ungene har tatt over den lille byen på Hella.

– Det er litt sånn at jeg er litt misunnelig på «The Biker», fordi han liker «The Girl» og hun liker litt han. Det som var veldig kult, var at vi alle fikk lov til å komme med ideer, forklarer Peder om videoen.

Han synes det var kult å få kjøre olabil.

– Innspillingen gikk veldig bra, men det var litt slitsomt. Det var mye filming og lite pause! Men resultatet ble veldig bra. Det kuleste var at da jeg skulle falle av olabilen skrapte jeg meg litt opp på albuen, og da fikk jeg godteri fra butikken der.

Begge hovedrolleinnehaverne synes Violet Road også var flinke under innspillingen.

– De er utrolig flinke med barn og vi hadde det veldig artig med dem, sier Mathilde.

– Og den ene dagen fikk vi masse is, legger Peder til.

Les også: Disse navnene kommer du til å se mye mer av i 2016.

Utrolig dyktige

– Ungene var der ute sammen med oss i to og en halv dag, og vi hadde allerede jobbet to uker i forveien med forberedelser. Ungene var helt fantastisk flinke, sier Kjetil Holmstad-Solberg til iTromsø.

Han ble mektig imponert over talentene til de unge skuespillerne.

– Det var så utrolig kult og veldig imponerende å se hvordan de kunne få en beskjed fra Katrine (Strøm, journ.anm.) om å endre på en liten ting, og så gjorde de det, og slik ble hele mimikken og stemningen endret. Det er sånne ting som jeg ikke skjønner meg på i det hele tatt. De er utrolig dyktige!

Katrine Strøm har regien på musikkvideoen. Sangen er en del av albumet «In Town To Get You», som har offisiell utgivelsesdato 5. februar. Allerede nå er albumet tilgjengelig på Spotify, i forbindelse med en konkurranse til fansen.

foto
UNGE TALENTER: Mathilde Holtedahl Cuhra (12) og Peder Funderud Skogvang (13) gjør en god figur i sjalusidramaet som utspiller seg i Violet Roads nyeste musikkvideo. Foto: Tom Benjaminsen
foto
STOR INNSPILLING: Totalt var 19 barn med på innspillingen av Violet Roads musikkvideo til låten «The Builder». Foto: Tom Benjaminsen
foto
ROSET UNGENE: Violet Road var mektig imponert over talentet til de unge skuespillerne. Foto: Tom Benjaminsen