Nå kan du gjøre et ekte bruktbil-kupp hos Bil i Nord

Har du en gammel bil, men har lyst til å oppdatere? Bil i Nord lokker nå med 25.000 kr i garantert innbyttepris eller 3,49 prosent rente ved kjøp av nyere bruktbil.

foto
GOD HJELP: Vidar Bergli, Brynjar Yttregaard og Christian Willumsen står klar i Ringveien 4 på Skattøra for å hjelpe deg å finne din neste bil. Foto: Trond Tomassen, iNord
Annonsørinnhold produsert av iNord

– Har du en gammel bil som ikke er verdt det helt store, så tar vi den i innbytte og betaler minimum 25.000 kroner for den. Så lenge innbyttebilen er EU-godkjent og har to sett hjul, kan du legge pengene i kjøpet av en bruktbil til over 200.000, sier bruktbilsjef Brynjar Yttregaard hos Bil i Nord.

Her kan du se alle aktuelle bruktbiler hos Bil i Nord.

Rimelig rente på bruktbil-kjøp

Har du ikke en gammel bil fra før, men likevel ønsker en nyere bruktbil – har også Brynjar løsningen for deg.

– Vi kan nå tilby rente på 3,49 prosent, enten med eller uten egenkapital. Dette gjelder kun for lån til brukte biler, og gjelder ikke leasing eller overdragelser.

Les også: Fire tips til deg med gammel bil - slik unngår du de store kostnadene

foto
DEN BESTE BRUKTBILEN: Volvo Selekt er en premium bruktbil som er helt oppdatert. Foto: Tom Benjaminsen, iNord

Gjør et bruktbilkupp!

I tillegg til å ha kampanje på alle bruktbiler har Bil i Nord merket de aller beste kjøpene som KUPP. Dette er biler som er leveringsklare, har tilstandsrapport og alle andre fordeler som gis ved andre bruktbiler hos bilforhandleren

– Dette er biler som har gått gjennom samme kvalitetskontroll som andre bruktbiler hos oss, og som er omfattet av den samme kampanjen, men vi ser at dette er gode kjøp og ønsker å gjøre det synlig, forteller Yttregaard.

– Hva er et bruktbilkupp?

– Alle kjenner følelsen av å gjøre et kupp. Det er å finne noe som passer deg og ditt behovet veldig godt, samtidig som prisen er veldig god. Våre kupp-biler skal ha en lavere pris enn andre tilsvarende forhandlersolgte biler i markedet!

Du kan se Bil i Nords kupp-biler her!

Volvo Selekt betyr nesten ny Volvo

Et annet smart valg du kan ta når du skal kjøpe bruktbil hos Bil i Nord, er å se etter kvalitetsstempelet «Volvo Selekt», forteller Yttregaard. Da vet du at du får en premium bruktbil.

Volvo Selekt er et sertifiseringsprogram for brukte Volvoer, og det innebærer:

  • En omfattende kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende.

  • Det brukes kun originaldeler, slik at Volvoen forblir 100% ren Volvo.

  • Bilene oppdateres også med nyeste programvare.

  • Denne tjenesten er eksklusiv for Volvo-forhandlerne, og sørger for at Selekt-bilen har best mulig funksjonalitet, og at alle sikkerhetsfunksjoner er oppdatert.

– Med Volvo Selekt får du en premium bruktbil, samtidig som disse bilene selvsagt også er omfattet av den pågående kampanjen, sier bruktbilsjefen.

Bruktbil-avdelingen hos Bil i Nord har for tiden en rekke ulike merker og modeller inne på lager. Finn din neste bil her!