Kom med ditt gamle vrak, og kjør hjem med en nesten ny bil!

Har du en gammel bil, men har lyst til å oppdatere? Bil i Nord lokker nå med 25.000 kr i garantert innbyttepris eller 3,49 prosent rente ved kjøp av nyere bruktbil.

foto
GOD HJELP: Vidar Bergli, Brynjar Yttregaard og Christian Willumsen står klar i Ringveien 4 på Skattøra for å hjelpe deg å finne din neste bil. Foto: Trond Tomassen, iNord
Annonsørinnhold produsert av iNord

– Har du en gammel bil som ikke er verdt det helt store, så tar vi den i innbytte og betaler minimum 25.000 kroner for den. Så lenge innbyttebilen er EU-godkjent og har to sett hjul, kan du legge pengene i kjøpet av en bruktbil til over 200.000, sier bruktbilsjef Brynjar Yttregaard hos Bil i Nord.

Her kan du se alle aktuelle bruktbiler hos Bil i Nord.

Rimelig rente på bruktbil-kjøp

Har du ikke en gammel bil fra før, men likevel ønsker en nyere bruktbil – har også Brynjar løsningen for deg.

– Vi kan nå tilby rente på 3,49 prosent, enten med eller uten egenkapital. Dette gjelder kun for lån til brukte biler, og gjelder ikke leasing eller overdragelser.

Bruktbil-avdelingen hos Bil i Nord har for tiden en rekke ulike merker og modeller inne på lager.

– Volvo Selekt er det beste valget

Det smarteste valget du kan ta når du skal kjøpe brukt Volvo, er å se etter kvalitetsstempelet «Volvo Selekt», forteller Yttregaard. Da vet du at du får en premium bruktbil.

– Det er en strålende sjanse til å skaffe seg en fantastisk bil, helt uten leveringstid. Volvo Selekt er et sertifiseringsprogram for brukte Volvoer, sier bruktbilsjefen.

foto
DEN BESTE BRUKTBILEN: Volvo Selekt er en premium bruktbil som er helt oppdatert. Foto: Tom Benjaminsen, iNord

Dette er Volvo Selekt:

  • En omfattende kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende.

  • Det brukes kun originaldeler, slik at Volvoen forblir 100% ren Volvo.

  • Bilene oppdateres også med nyeste programvare.

  • Denne tjenesten er eksklusiv for Volvo-forhandlerne, og sørger for at Selekt-bilen har best mulig funksjonalitet, og at alle sikkerhetsfunksjoner er oppdatert.

– Kjøper du en Volvo Selekt-bil, får du en premium bruktbil, sier bruktbilsjefen.

Omfattende garanti

Et av de store plussene med Volvo Selekt er garantiordningen. Bare Volvo-forhandlerne kan tilby Volvo Selekt Garanti, som er en av de mest omfattende garantier tilgjengelig.

– Volvo Selekt-biler kan leveres med en nybilgaranti på opptil 7 år/150.000 kilometer. I realiteten kan du altså kjøre ut med en bruktbil med bedre garanti, enn om du hadde kjøpt helt ny bil, forteller Yttregaard.

– Og denne garantien gir dekning i hele Europa, legger han til.

foto
MANGE BRUKTBILER: Bil i Nord Tromsø har et stort utvalg av brukte biler, slik at du finner en som passer til deg. Foto: Trond Tomassen, iNord

Inkludert veihjelp

Som Volvo Selekt-kunde får man også tilgang på 12 måneder med Volvo Veihjelp.

– Uansett hvor i Europa du kjører, vil du ha tilgang på assistanse 24 timer i døgnet. Enten du får et punktert dekk, står fast langs veien, eller havner i en trafikkulykke, så kan du alltid stole på at Volvo hjelper deg.

Rask levering

Bil i Nord Tromsø har en rekke bruktbiler tilgjengelig, både Volvo Selekt og andre.

– Det er ikke alle bilene som kan få Volvo Selekt-stempelet, selv om de er i god stand, og er veldig fine. Dersom det er tekniske, eller kosmetiske mangler på bilene, kan det utbedres, men servicehistorikken kan vi dessverre ikke gjøre noe med. Det kan gjøre at bilen ikke treffer de strenge kravene til å bli del av Volvo Selekt, sier han.

– Finner du en bruktbil du liker, får vi til kort leveringstid. Vi kan hjelpe kunden med innbytte og takst, samt at vi tilbyr både finansiering og forsikring, sier Yttregaard.

Denne uka har Bil i Nord Tromsø utvidede åpningstider:

  • Ons 12. okt. 08:00 - 18.00

  • Tor 13. okt. 08:00 - 18.00

  • Fre 14. okt. 08:00 - 18.00

  • Lør 15. okt. 11:00 - 16:00

Lyst på en nyere bil? Sjekk alle bruktbilene hos Bil i Nord!