Gikk ikke helt etter planen da Trine Lise «ble ny»

Alt gikk ikke helt knirkefritt da komiker Trine Lise Olsen skulle få en helt ny «look» av de britiske stylistene Trinny & Susannah på TV.

Stand up-artisten Trine-Lise Olsen skulle få stilhjelp i Trinny og Susannahs kjente realityshow. Det gikk ikke helt etter planen.

skeptisk: Noen antrekk var ikke like kledelige mente både de britiske stylistene Trinny og Susannah og hovedpersonen Trine Lise Olsen selv da hun skulle få ny stil i tv-showet «Trinny & Susannah – Oppdrag Norge». Torsdag ser vi henne «bli ny» på kanal FEM.   Foto: Foto: FEM

kultur

Komikeren selv synes sitt eget forhold til kroppen er komplisert, og gjør narr av den når hun står på scenen. Det så de kjente britiske stylistene som en utfordring; klarte de å skrelle av alle lagene med ironi og få Trine Lise til å se seg selv i nytt lys?

– Det var både spennende, artig og litt flaut å være med. Selv har jeg en intimgrense og jeg følte vel egentlig at de var helt «all over me», sier Olsen til iTromsø.

– Men allikevel var det litt befriende å være med, for damene vet jo hva de vil, og har både en plan og idé for hvordan de vil at man skal se ut, legger hun til.

LES OGSÅ: - Jeg blir oppriktig lei meg

Festklar

– Hvorfor ønsket du å være med? Var det med ønsket om å få en ny «look»?

– Jeg tenkte vel egentlig at det kom til å bli artig. Til vanlig har jeg ingen hverdagsstil, men når det kommer til å pynte meg til fest, så elsker jeg det. Både å fikse håret og klærne mine, men å få en mer hverdagslig stil hadde ikke vært så dumt, sier komikeren.

– Endte det med at du ble helt ny da?

–Jeg vil nok ikke si at jeg ble helt ny, men stylet ble jeg jo da. De ga meg også noen gode råd. Nei, alt i alt var det veldig artig å være med. Jeg elsker å være på spa, bli ordnet på håret, ja, rett og slett bli «pampered».

LES OGSÅ: Skal sjarmere TV-seerne

– Dette er ikke meg

Under torsdagens program på tv-kanalen FEM, kunne man se komikeren sammen med flere norske kjendiser. Man fikk også se at stylistene gjorde noen bommerter underveis med å finne ut hvilken stil de vil gi nordlendingen.

– I filmsnutten som iTromsø viser er Susannah tydelig skuffet over ett av antrekkene dine og sier «I can`t believe that I put you in something so terrible». Hva følte du selv da hun sa det?

– Altså, jeg prøvde jo klærne. Og da tenkte jeg «herregud, dette er ikke meg». Men er man først med på leken, så må man tåle alt. Jeg var bare glad for at hun var enig med meg at det antrekket ikke var fint, sier Olsen, som oppsummerer:

– Alt i alt var det gøy å være med på programmet. Når man først blir bedt med på «celebrity audition», så må man jo nesten si ja, sier Olsen og ler.