Ga latter til Prelaten

Nå kan Lunheim Standupforening endelig puste lettet ut etter at debutforestillingen er over.
kultur

Alexander Martinsen, Roy-Arne Johannessen og Espen Renø Svendsen ga lattermusklene til Prelaten-publikummet en real omgang da de holdt standup tirsdag kveld. Etter showet på omtrent halvannen time kunne de si seg ganske fornøyde.

– Det var en fantastisk følelse å stå på scenen. Massevis av folk og god stemning. For min del er dette noe som har bygget seg opp over 20 år, så det er godt å endelig få slippet det ut, sier Roy-Arne Johannessen etter showet.

Trioen legger ikke skjul på at det var mye nervøsitet på spill før de gikk på scenen.

– Det var en masse nerver før showet, men det å møte publikummet var noe helt eget. Vi har øvd sammen i Roy-Arnes garasje fram til nå. Det var veldig deilig å få ordentlig respons og at folk syntes det var artig, forteller Espen Renø Svendsen.

– Vi har snakket lenge om å gjøre standup sammen, og nå har vi faktisk gjort det. Vi har debutert som standup-komikere. Det er ganske sykt å tenke på, sier Alexander Martinsen.

Les også: – Vi er pissnervøse

Vil fortsette

Med det første showet over, gleder trioen seg til å stå på scenen igjen.

– Det gir i alle fall mersmak til å holde de neste tre forestillingene denne uken, sier Martinsen.

– Jeg har lyst til å fortsette etter det igjen, men det får vi nesten diskutere når den tid kommer. Nå må vi bare la det gå over oss at vi faktisk har debutert, legger Johannessen til.

Les også: Bodø-komiker til Tromsø

Verste tidspunktet

Mens standup-showet var godt i gang, spilte også Norge EM-kvalifiseringskamp i fotball mot Italia. Likevel var Prelaten nesten fullsatt.

– Jeg hadde ikke sett for meg at det skulle komme så mange mens det var landskamp. Vi må være veldig fornøyd med oppmøtet, sier Johannessen.

– Vi visste ikke at Norge skulle spille mot Italia engang da vi satte opp premièren. Vi sjekket om det gikk noe bra på kino, men tenkte aldri på landskampen, skyter Svendsen inn.

De neste showene til Lunheim Standupforening er 14. 16. og 18. oktober – også disse på Prelaten.