Mandag lanserte studentuka det første bandet som skal opptre under studentfesten som finner sted fra 9.–20. februar. Første artist ut er duoen Karpe Diem som består av Magdi Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel. De debuterte i 2004 med EP-en «Glasskår» og har blant annet blitt kåret til «Årets Spellemann».

Les også: Første booking til studentuka i boks

– Tok helt av

11. februar gjester de studenthuset Driv. Mandag ble billettene til konserten lagt ut for salg, og PR-ansvarlig Sandra Olsen i studentuka forteller at over halvparten av billettene ble revet bort samme dag.

– Det tok helt av! Det var såpass stor pågang at serverne gikk litt tregt, så man brukte litt tid på å få sendt ut kvitteringer til dem som hadde kjøpt billett, sier Olsen.

Les også: Nå kommer revyen i StudentUKA tilbake

– Utsolgt

Totalt er det lagt ut 800 billetter for salg, og onsdag kveld var alle billettene utsolgt. Olsen er ikke tvil om hvorfor det ble så stor pågang til denne konserten.

– Jeg tror at det ble så stor pågang fordi de appellerer sterkt til unge mennesker. Vi i denne aldersgruppen har hørt på dem siden ungdomsskolen da de slo igjennom. Samtidig har de ikke spilt konsert på veldig lenge, sier hun.

Olsen avslører videre at de nå har booket inn to andre band til studentuka, men hvem dette er kan hun ikke avsløre før i desember.