Får god «Feedback»

iTromsøs «Feedback»-satsing hylles i sosiale medier, men gjengen bak slår seg ikke til ro med rosen.

Egon Holstad på scenen under lanseringsfesten på Bastard bar.  

kultur

I går lanserte iTromsø sin nye musikksatsing «Feedback» på Bastard bar. Satsingen gir leserne fire saftige musikksider på trykk hver fredag og et eget nettsted med anmeldelser, intervjuer og andre musikkrelaterte spalter.

– Det var flere som ikke slapp inn på Bastard fordi det var så fullt. Det velger jeg å ta som et kompliment. Det var kult at det var så mange forskjellige aldersgrupper med ulike musikkpreferanser som deltok, forteller Egon Holstad.

Gode tilbakemeldinger

Tilbakemeldingene på lanseringen har ikke latt vente på seg

– Det var gjennomgående hyggelige meldinger å få. Det har vært et tomrom i journalistikken her i nord en stund. Det viker som om folk er glade for å få ei skikkelig kultursatsing tilbake, forklarer Holstad.

Alt handler derimot ikke bare om lanseringen.

– Responsen på selve produktet er det viktigste, og den har vært overveldende fra folk i hele landet. Det virker som om folk digger at det satses på noen omfangsrike og dyptpløyende musikksider, sier Holstad.

Ifølge Holstad har alt fra Bjørn Eidsvåg, Backstreet Girls og journalister i andre aviser gitt gode tilbakemeldinger på produktet.

– Men også våre lesere – som er de aller viktigste – har uttrykt begeistring, sier han.

Ros på sosiale medier

Byråd for byutvikling i Tromsø kommune, Ragni Løkholm Ramberg, er en av dem som har gitt sin anerkjennelse til de ferske musikksidene.

Utrolig kult, jeg gleder meg til å følge dere,” skriver hun på Facebook.

Også Kine Yvonne Kjær, vokalist og gitarist i Tromsø-bandet Robaat har latt seg imponere.

Endelig ei avis som heie på kultur, fremfor å innskrenke tilbudet. Takk Stig og Egon og resten av gjengen på itromso.no for at dåkker tenke i riktig retning,» melder hun.

Mens leder for Kompetansesenter for rock i Nord-Norge, Fredrik Forssman, er kort og konsis.

«Helt genialt!»

Hviler ikke

Egon Holstad og resten av «Feedback»-teamet slår seg imidlertid ikke til ro med rosen. De vil stå på videre for å levere godt innhold til byens og landets musikkelskere.

- Det er jo veldig gøy når det er så mange som har stått på for å ro dette i havn. Men, nå nytter det ikke å klappe seg selv på skulderen. Vi må produsere mer stoff til neste fredag, sier Holstad.