Lisa-Marie startet med revy i Tromsø. Nå jobber hun med artistkomet

Tromsøkvinnen Lisa-Marie Flowers Larsen (26) spiller i videoen til Sulele-låten «Under treet», og er nå på utkikk etter større oppdrag.

MUSIKKVIDEO: Tromsøkvinnen Lisa-Marie Flowers Larsen (26) spiller kjæresten til Morgan Sulele i den nye musikkvideoen hans, «Under treet».   Foto: Privat

kultur

OSLO/TROMSØ: Den unge skuespilleren, som opprinnelig er fra Lyngen, har bodd store deler av livet i Tromsø og oppfatter seg selv som tromsøværing. Nå er hun bosatt i Oslo, og kan fortelle om en tøff vei mot de store rollene.

– Det er selvsagt vanskelig å komme seg opp og fram som skuespiller i Norge, så det gjelder å alltid være på utkikk. Denne gang ble jeg oppringt av et castingbyrå og spurt om jeg ville være med i en musikkvideo, og det takket jeg ja til, sier Larsen.

SE VIDEO: Morgan Sulele forførte fansen

– Bare jobb

Musikkvideoen er laget til låten «Under treet» av Morgan Sulele, og er ifølge Larsen en låt fylt med julestemning.

– I videoen er Morgan på juleferie sammen med noen venner og kjæresten sin. Jeg spiller kjæresten, og det hele ender med at han frir til henne, altså meg. Det må vel bare beskrives som en skikkelig julevideo, sier hun.

Til tross for skuespillerens nære relasjon til Morgan Sulele i videoen, kjenner ikke de to hverandre så veldig godt.

– Nei, det er nok bare jobb. Jeg visste ikke så mye om Morgan, eller Magnus som han egentlig heter, før jeg ble ringt av castingbyrået, sier hun.

– Det tok to dager å spille inn videoen, så vi rakk ikke å bli så godt kjent. Men han virker som en kjempefin fyr, og jeg hadde det koselig på innspillingen sammen med ham og de andre jentene, sier Larsen.

LES OGSÅ: Fikk endelig se idolet i Tromsø

Bakgrunn fra revymiljøet

Larsen forteller at hun har bakgrunn fra revymiljøet i Tromsø gjennom Tromsøpalmen, som er skolerevyen ved Grønnåsen ungdomsskole.

– I åttende klasse våget jeg ikke å prøve meg, men de to siste årene var jeg aktør og sto på revyscenen. Selv om det er noe litt annet enn teater, vil jeg nok si at å delta på revyen var som å helle bensin på bålet. I tillegg var det god øving på å unngå sceneskrekk.

LES OGSÅ: Isac Elliot sjarmerte jentene i senk

Jakten fortsetter

Ifølge Larsen er det ikke så tett mellom oppdragene at hun kan leve av lønna hun får.

– Jeg har flere andre jobber, men oppdragene jeg får som skuespiller gir en veldig god biinntekt. På sikt håper jeg jo på å kunne leve av å spille teater og film, for det er dét jeg aller helst vil.

I tillegg til praktisk erfaring fra flere småjobber i New York, har Larsen en bachelorgrad i teater og drama fra NTNU i Trondheim. Nå skal hun sende søknader til høgskoler i Norge, Sverige og England.

– For tiden forbereder jeg meg til opptaksprøvene. Det er hardt arbeid, så det gjelder bare å ha troen på seg selv og ikke gi opp, sier hun.