Se Elines versjon av "Nordnorsk julesalme"

Folkgruppa "Durmål" spilte inn sin egen versjon av "Nordnorsk julesalme".

Produsenthjelp: Eline Hellerud Åsbakk og resten av medlemmene i Durmål får produsenthjelp av Tore Bruvoll.  Foto: Kent-Einar Myreng

kultur

Søndag er det nok en gang klart for konsert på Skarven med viseklubben Spelt. Denne gang er det tromsøgruppa Durmål som skal sjarmere publikum.

- Vi lover å spre god stemning og bidra til lave skuldre blant publikum. Nå er det lenge siden vi har holdt konsert i Tromsø, og vi har en hel haug av nye låter! Blant anna en ekte kjærlighetssang, ei vise om verdens utfordringer og en låt om en slitsom gjest, sier frontfigur Eline Hellerud Åsbakk til iTromsø.

Les også: Satser med produsenthjelp

I tillegg lover Åsbakk at det blir noen julesanger for de som velger å ta turen til Skarven på søndag.

- Planene framover er å slippe flere av singlene som vi spilte inn i sommer. Nylig slapp vi vår første singel "Jim Jim". Fokuset nå blir å komme oss rundt i distrktet å spille. Vi har tenkt oss på turné i vinter hvor vi skal spille i kirker og grendehus i Troms. Det blir trivelig!

Les også: Eline åpner jazzhøsten