Nordlysfestivalen

Frigjør flere ballett-billetter

Billettene til Arctic International Ballet Gala, under Nordlysfestivalen 2016, ble revet bort like raskt som de ble lagt ut. Nå har festivalen frigjort enda en bunke med billetter.

FORNØYD: Øyvind Bakkeby Moe og Nordlysfestivalen slipper ekstrabilletter til vinterens store happening.  Foto: Kent-Einar Myreng

kultur

Fra og med fredag har du muligheten til å sikre deg billetter til de utsolgte forestillingene «Arctic International Ballet Gala» under Nordlysfestivalen.

LES OGSÅ: Trippelslipp fra Rakettnatt

I tillegg avslører festivaldirektøren at en av verdens fremste solister gjester arrangementet 5. og 7. februar.

– Det er fantastisk morsomt å få de siste danserne på plass til Arctic International Ballet Gala og når vi nå vet at Prima Ballerina Nina Kaptsova fra Bolsjoj blir med til Tromsø, er det en fantastisk begivenhet. Kaptsova er en av Bolsjojs fremste solister og det er en fantastisk artist å få muligheten til å oppleve, sammen med alle de andre stjernene som kommer til gallaforestillingene, sier festivaldirektør, Øyvind Bakkeby Moe til iTromsø.

LES OGSÅ: Inviterer til julekonsert for hele familien i Ishavskatedralen

Prisbelønnet

Festivaldirektøren forteller at solisten er prisbelønnet med blant annet tittelen «Honored artist of the Russian Federation», som regnes å være en av Russlands fremste utmerkelser innenfor scenekunst.

– Kaptsova har vært solist med Bolsjoj i alle de store hovedrollene, som for eksempel «Svanesjøen», «Giselle», «Romeo og Julie», «Spartacus» og mange andre. Nina Kaptsova er nok en av de mest meritterte danserne som noensinne har gjestet Norge, legger Moe til.

LES OGSÅ: Imponerte med vakker isdans

Godt billettsalg

Han forteller at billettene til festivalens mange arrangementer går så det suser.

– Det ser veldig bra ut. Nå er det noen dager siden jeg sjekket sist, men det er flere arrangementer som allerede er utsolgt. Det ser ut som det blir stor stemning i år også.

Bo Kaspers Orkester og åpningskonserten til festivalen er fra før utsolgt.