Sørås' «Ekkokammer» får ekstraforestilling

Norgespremièren til Dag Sørås' nye standupshow selger så godt i Tromsø at han like gjerne vier nok en dag av norgesturneen til Ishavsbyen.

SELGER GODT: Dag Sørås› nye show, «Ekkokammer», selger så godt at det nå er satt opp ekstraforestilling i februar. 

kultur

Fredag 12. februar er det duket for norgespremière på Dag Sørås' nye show «Ekkokammer» på Verkstedet.

Så langt har salget på de i alt 200 billettene gått så godt at management- og produksjonsselskapet Istage Entertainment, som Sørås er medeier i, har besluttet å sette opp ei ekstraforestilling lørdag 13. februar.

LES OGSÅ: Flau stillhet uten rusmidler

Kan bli flere

– Salget går så det gviner! Så er det jo unektelig sånn at «ekstraforestilling» er et ord som låter veldig fint i våre ører, så da ble det sånn, sier partner og pressekontakt i selskapet, Stian Morten Pettersen.

Ifølge Pettersen er det per dags dato kun planlagt ei ekstraforestilling.

– Men jeg kan ikke utelukke at det blir flere om også den selger godt, forklarer han.

LES OGSÅ: På scenen sammen med Dagfinn Lyngbø

Tar humoren

I et intervju med iTromsø 23. november fortalte komikeren selv at å legge premièren på norgesturneen til Tromsø var et naturlig valg for ham.

– Jeg husker det ble to jævlig bra show på Kulturhuset sist gang, så da jeg selv kunne velge hvor i Nord-Norge jeg skulle holde det nye showet mitt, valgte jeg det stedet jeg hadde hatt det mest morsomt, sa han.

Sørås, som selv har studert i Tromsø, liker spesielt godt byens innbyggere.

– De virker som oppegående folk som kjapt tar humoren min.

LES OGSÅ: Gjensyn med Schau og Trond-Viggo

Nytt materiale

Sist Sørås besøkte Tromsø var i april 2014. Da med showet «Kognitiv dissonans». Siden den gang har han, som første norske standupartist, underholdt publikummet på Hammersmith Apollo, en av Storbritannias desidert største standupscener. Der varmet han opp for den amerikanske komikeren Doug Stanhope, og høstet strålende kritikk fra publikum. Sørås og har også rukket å bli ferdig med fjerde sesong av «Sannhetsministeriet» på P2.

Selv om det har vært travelt, lover komikeren tromsøpublikummet rykende ferskt materiale i «Ekkokammer».

– Jeg prøver gjerne å bringe opp ny tematikk for hver gang, om alt ifra mine egen forvridde psyke til samfunnsaktuelle spørsmål, sa han til iTromsø i november.