Improunderholdning på høyt nivå

Latterkulene fra publikum satt løst under kveldens Gratis øl-forestilling.
kultur

Det er et forventningsfullt publikum Gratis øl-crewet har å underholde. I kveld er det fra SNN-scene på Studenthuset Driv at de presenterer showet de har kalt «The crazy christmas special edition». Improteatergruppen, som består av Agnes Bohne, Mariann Lødemel, Espen Renø Svendsen og Martin Skaug, leverer kveldens stand up med flere bonuseffekter. I tillegg til Roy-Arne Johannessen som konferansier, har de med seg Lars Nordmo og Tore Bruvoll som akkompagnerer med lyd og musikk. Dommen fra publikum, er at det fungerer godt.

– Det er veldig artig. Vi har sett dem flere ganger og synes de er morsomme. I kveld har de dessuten en større scene, kostymer og konferansier med, og det hever produksjonsnivået, sier Mathilda Halvorsen (23).

LES OGSÅ: Disse vant billetter til Gratis Øl-show

– Det er noen klisjeer, men det er generelt artig.

Det er venninnen Sunniva Aarsnes (23) enig i.

– Ja, jeg har ledd godt. Dette er et veldig fint avbrekk fra eksamenslesingen, sier Aarsnes.

LES OGSÅ: Julestemning som bestilt

Utsolgt

Noen timer før konserten var billettene til de de 200 sitteplassene utsolgt, men av ståplasser var det en del igjen å gå på. Og blant publikum var det både de som var kjente med gruppen, men også de som fikk sin første opplevelse med Tromsø-gruppen.

– Vi er her for første gang og har hørt mye bra om Gratis øl.

–Vi håper de lever opp til forventningene, sier Brage Green og Maria Olsen.

LES OGSÅ: På scenen sammen med Dagfinn Lyngbø

Underholdende

Med jul som tema fikk publikum servert stykker som tok for seg blant annet julebord, travel julehandel og jul på barnehjem.

– Dette er første gang jeg er på show med dem, men jeg har sett Espen Renø Svendsen i andre teateranledninger. Stand up-miljøet er ikke så veldig utbredt i Tromsø, så vi er ikke så mye på slike forestillinger, sier Elena Hansen (18) og Susanne Josefsen (18).

LES OGSÅ: – Vi er pissnervøse

De skal imidlertid begge på forestilling med Dagfinn Lyngbø.

– Det gleder vi oss til. Stand up er veldig underholdende, sier jentene.