Har fått barn med på laget

Når Violet Road slipper videoen til låten «Out of words» er det med barn i alle rollene.
Out of Words

Fremtiden for norsk film og teater er sikra. Det vet vi, for vi har nemlig jobba sammen med verdens beste små skuespillere. Her er "Out of Words", der dere får bli kjent med de ulike karakterene fra vår lille by. Og i januar kommer historien om "the builder". Vi håper dere liker, og del gjerne om dere får lyst til det <3Here's an introduction to a little universe we created for our forthcoming album. And look at these fantastic young actors! Enjoy :)Directed by: Katrine StrømProduced by: Violet RoadPhoto: Daniel Mikkelsen and Rikard AmodeiAssistant director: Svein SpjelkavikDrone: Rikard AmodeiGrading: SIKT MediaCostume: Ingunn SønstebyHair & Make up: Linn Veronica Hansen and Christine Lind Pedersen, Høst FrisørScenographer: Astrid Maria SætrenDesign: Eivind Stoud PlatouHandyman: Petter JohnsenGrafics: Made by Handverk Actors:The Girl - Mathilde Holtedahl Cuhra The Builder - Peder Funderud SkogvangThe Queen - Fride Aurora HenriksenThe Marching Band Girl - Madelen Dahl-SigurdsenOlivia - Tove Funderud SkogvangThe Bestie - Fia Augusta BøckmannThe Biker - Bjørn WærpThe Sweet Heart Boy - Isak Bakli AglenThe Superfriend - Olav BorchThe Paper Boy- Kristian Skjærstein Thanks to:Hålogaland TeaterLille HTCyril & CaroleTromsø KommunePrelatenRemiksSweet HeartBjørn OpsahlJoachim Kjeldsen FossmoBjørnar HeldalKaisa Soleng RundbergSunniva Helena Markussen-BjerkmoVictoria Holmstad-Solberg Spotify: http://spoti.fi/1MODmAriTunes: http://apple.co/1NpDdczTidal: tidal.com/album/54003428 Check out:www.violetroad.no

Opslået af Violet Road på 13. december 2015

NY VIDEO: Violet Road slapp ny video søndag. Foto: Tom Benjaminsen 

kultur

Søndag slapp Violet Road videoen til den ferske låten «Out of words». Låten er en smakebit på det nye albumet «In Town To Get You», som foreløpig har slippdato den 5. februar.

– Vi har en overbyggende idé på denne plata. Etter å ha spilt inn låtene fant vi ut at det finnes en del karakterer i låtene, og vi har bygget en liten by rundt disse karakterene og brukt barneskuespillere til å spille dem, forteller vokalist i Violet Road, Kjetil Holmstad-Solberg.

Bare to timer etter at bandet slapp musikkvideoen på sin Facebook-side, har den fått over 5.500 visninger.

Se musikkvideoen øverst i saken!

Flere videoer

Bandet har spilt inn en video til låten «The Builder», som slippes i januar.

– Men vi opplevde at vi ikke fikk presentert alle de nydelige ungene som deltok i den videoen, og bestemte oss dermed for å lage en til video med det samme. I den presenterer vi ungene mer, og denne videoen vil nok oppleves som en introduksjon til noe mer, forteller han videre.

Bandet hadde med seg ti barneskuespillere pluss statister på innspillingen.

– Det er Katrine Strøm som har regien på videoene. Det er hun som har regien på «Virginia og julenissen» på Hålogaland Teater. Navnene på skuespillerne fikk vi av henne, noen av de tilhører Lille HT nå, og noen har vært med der tidligere. Vi hadde audition, og barna levde virkelig opp til forventningene, sier Holmstad-Solberg.

Imponert

Han forteller at bandet ble utrolig imponert av de unge skuespillerne – ja, rett og slett helt «Out of words».

– De var så utrolig flinke! Vi spilte inn videoene på Hella, og møtte all verdens positivitet fra både kommunene og det franske paret som driver Hellastua. Jeg vil ikke røpe for mye om karakterene i videoene, men vi har både en kioskgutt, en dronning – det må jo alle byer ha, noen som spiller i korps, noen bestevenner, noen som er «de kule» ... Ungene var utrolig motiverte og sto på hele dagen.

Holmstad-Solberg håper de kan få til flere videoer med ungene etter hvert.

Spent

Vokalisten synes det er skummelt å skulle presentere de nye låtene og videoene for publikum.

– Det er helt forferdelig å slippe smakebitene! Vi har ruget på disse låtene lenge, vi begynte jo å skrive på dem for to år siden og spilte de inn i vår. Man synes jo alltid at den siste plata man har laget er den beste og det blir spennende å se reaksjonene, sier Holmstad-Solberg.