Flere billetter til ballettgallaen

Nordlysfestivalen legger nå ut flere billetter til de to forestillingene med ballettgalla.

KAPTSOVA: Prima ballerina Nina Kaptsova fra Bolsjoj-teatret kommer til ballettgallaen under Nordlysfestivalen. 

kultur

Nordlysfestivalens direktør, Øyvind Bakkeby Moe, forklarer at det er blitt oppdaget at en del billetter feilaktig er blitt registrert som reservert uten at de skulle ha vært det. Nå frigjøres disse billettene, cirka 50 til hver av forestillingene 5. og 7. februar.

– Det er synd at slike feil skjer, men vi håper at vi nå kan glede noen ved å gjøre tilgjengelig i billettsystemet til Aurora noen billetter til forestillinger alle har trodd var utsolgt, sier Bakkeby Moe.

Siste danserne på plass

– Det er også fantastisk morsomt å få de siste danserne på plass til Arctic International Ballet Galla, og når vi nå vet at Prima Ballerina Nina Kaptsova fra Bolsjoj blir med til Tromsø er det en fantastisk begivenhet, fortsetter festivaldirektøren.

– Nina Kaptsova er en av Bolsjojs fremste solister og det er en fantastisk artist å få muligheten til å oppleve sammen med alle de andre stjernene som kommer til gallaforestillingene til Nordlysfestivalen. Hun har vært solist med Bolsjoj i alle de store hovedrollene, som «Svanesjøen», «Giselle», «Romeo og Julie», «Spartacus» og mange andre. Hun har vunnet mange priser og har blant annet den gjeve utmerkelsen som en av Russlands fremste kunstnere, Honored artist of the Russian Federation. Nina Kaptsova er nok en av de mest meritterte danserne som noensinne har gjestet Norge, kommenterer Øyvind Bakkeby Moe.