Ikonisk trubadur avlyser for andre gang

17. april skulle den svenske visesangeren Mikael Wiehe ha spilt på Prelaten, men konserten er avlyst som følge av akutt sykdom.

AVLYSER: Den svenske visesangeren Mikael Wiehe avlyser sin konsert på Prelaten 17. april, som følge av akutt sykdom. Foto: Skjermdump 

kultur

Det var Viseklubben Spelt som skulle arrangere konserten med den tidligere vokalisten i Hoola Bandoola Band.

– Det er veldig synd at han ikke kan komme, men mest synd for han selv – som har blitt alvorlig syk, sier Anne Grete Seljebakk i Viseklubben Spelt.

Måtte akuttinnlegges

Hvilken sykdom Wiehe har blitt rammet av, er ukjent – men Seljebakk omtaler hans situasjon som alvorlig nok til at trubadurlegenden måtte akuttinnlegges på sykehus.

69-årige Wiehe var også booket til å spille i Tromsø høsten 2015, men måtte også den gang avlyse på grunn av sykdom.

– Vi håper å få han tilbake på et senere tidspunkt, sier Seljebakk i en optimistisk tone.

Refunderer billetter

Prelaten-konserten var utsolgt for lenge siden, men alle billettkjøpere vil få pengene refundert, ifølge Seljebakk.

– Alle billetter refunderes av Aurora billett på kinoen.

Mikael Wiehes offisielle webside og facebookside har ikke postet noen nyheter rundt visesangerens sykdom, eller avlysningene som har kommet som følge av sykehusinnleggelsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur