I dag kan du oppleve livekonsert på flyet

The Fjords spiller ombord på SAS.
kultur

Som en del av SAS "live music"-satsing kan reisende i dag - 29. mars - oppleve livekonsert med bandet The Fjords ombord på flyet.

Det melder SAS i en pressemelding.

Konsertene vil skje på utvalgte flygninger med SAS mellom Trondheim, Oslo og Tromsø, og The Fjords er det tredje bandet som gjør denne typen minikonsert på flyet.

Dersom du skal reise med flygning SK4418 fra Oslo til Tromsø i dag (flyet lander klokken 14.55 på Langnes) er du en av de heldige som får med deg minikonsert med det Trondheims-baserte bandet.

Tidligere har bandet Casa Murilo og artist Bendik spilt ombord på SAS som del av "SAS Live Music", noe som er et samarbeid med Universal Music Norge.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur