Kan nesten ikke tro at det er sant

Violet Road mener tilreisende fans er med på å skjerpe bandet før konsertene.

POPULÆR: Violet Roads popularitet i Trøndelag, har landet dem en spillejobb sammen med selveste Van Morrison.  

kultur

Gutta i Violet Road har naturligvis fått med seg tvillingparet som har fulgt dem nærmest overalt de siste par årene.

– Det er veldig inspirerende å se at man har så stor effekt på livene til folk, sier gitarist Halvard Rundberg, som får støtte hos broren Hogne, som har hatt en lignende opplevelse.

– Det var DumDum Boys på Torget i Tromsø. Da var det sånn at dette må man bare ha mer av igjen og igjen. Jeg vet hva de snakker om, selv om de er mye råere enn meg, sier Hogne.

LES OGSÅ: Violet Road spiller med megastjerne

Kommer fra New York og Nederland

Jentene har altså fått med seg 25 konserter på halvannet år. Noe bandet nesten ikke kan tro er sant.

– Det er jo nesten fler enn det vi selv har vært med på, sier Halvard, som forteller at de har opplevd lignende med at fans kommer fra New York og Nederland for å se gutta på scenen.

– Når man ser de samme på konsert to ganger vil man jo gjøre det bedre. Det blir en ekstra motivasjon for oss når vi vet at de bruker masse penger for å se oss, sier Håkon Rundberg.

LES OGSÅ: Bli kjent med Halvard Rundberg i Violet Road

Avslutter i Tromsø

– Vi har åpnet alle gangene i Tromsø. Nå vil vi ha lave skuldre og mye selvtillit. Det har vi nå etter 27 konserter, sier Halvard, som forteller at The Edge blir den største konserten bandet har gjort, utenom festivaljobber.

Violet Road gjorde nylig to jobber på samme dag i Trondheim, hvor det fort ble fire timer spilling på rappen, men det merket man ikke på formen.

– Det var et karrierehøydepunkt. Nå må vi bare kjøre på for å få Tromsø til å bli like bra. Trondheims-publikummet var noe av det råeste jeg har vært med på, sier Håkon.

LES OGSÅ: Ekstrakonsert etter utsolgt show