Melissa Horn kommer tilbake til Tromsø

Melissa Horn trivdes så godt i Tromsø at hun nå kommer tilbake, to år etter hennes siste konsert i byen.

TROMSØ: Melissa Horn spiller i Tromsø igjen i slutten av august. Foto: Handout 

kultur

Kulturhuset kunne i dag slippe nyheten om at den populære svenske artisten Melissa Horn kommer tilbake til Tromsø og skal holde konsert i storsalen på Kulturhuset 31. august.

– Det har vært klart lenge, men i går la vi ut billettsalget, sier kulturhussjef Erik Smith-Meyer.

Utsolgt

Smith-Meyer er meget glad for å Horn tilbake på Kulturhuset.

– Hun var her sist for to år siden og synes det var så artig og spille for et spekkfullt kulturhus, at hun ønsket å komme tilbake og oppleve det igjen, sier Smith-Meyer.

– Hun er et knakende godt kvinnfolk, som lager knakende gode låter.

Utsolgt blir det også denne gangen, ifølge kulturhussjefen.

– Ja, klart det blir det. Billettene vil nok gå rimelig kjapt. Det er plass til 600 i storsalen, sier Smith-Meyer.

Da Melissa Horn spilte på Kutlturhuset i februar 2014, fikk hun terningkast fem hos Mediehuset iTromsø.

Backstreet Girls

Det er også klart at Backstreet Girls spiller på Verkstedet 16. september.

– Det blir skikkelig artig. Gamle helter fra en fordums tid. De er legender som lever i beste velgående og er veldig flink til å spille, sier Smith-Meyer.

Også her tror han det blir rift om billettene.

– Alle rockere som er over 30 år med respekt for seg selv, skal dit, det sier seg jo selv. Det er veldig artig og kunne tilby skikkelig rock'n'roll på huset også, sier Smith-Meyer.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur