Nå har Astrid S fått opp øynene for dette bandet

Kajander etterspurte Instagram-likes fra den unge popstjernen og hun innfridde.

KAJANDER: Kristoffer Joel Høe (fra venstre), Bendik Kajander og Sverre Simonsen utgjør det nye pop-prosjektet «Kajander».   Foto: Daniel Lilleeng

kultur

Det nyoppstartede tromsøbandet Kajander har hatt suksess på Spotify og er allerede inne på de 50 mest spilte låtene i Norge. Nå har også NRK P3 fått øynene opp for bandet, og har valgt de ut til denne ukas Urørt med låta "E du den du vil vær?".

– Folk ser ut til å like den første singelen vår, og det er jo veldig bra. Det er en fin følelse å vite at de tankene vi mener er viktige når ut til så mange. Det gir oss en driv til å fortsette med det vi gjør, forteller bandet til NRK P3 i forbindelse med utvelgelsen.

LES OGSÅ: Kajander klatrer på listene

Stor fan av Astrid S

De brukte også øyeblikket i rampelyset til å etterlyse litt oppmerksomhet i sosiale medier fra popyndlingen Astrid S.

– Vi liker musikken hennes og håper at hun kan like vår. Halve kongeriket er jo betatt av den vakre Trondheimsprinsessa og hennes følsomme vokal. Kanskje vi er frosken i symbolsk forstand – vi er i startfasen og trenger litt anerkjennelse – noe kanskje «liken» eller kysset vil representere, uttaler de til P3.

Fikk tilbakemelding

De listet også opp tre grunner til at Astrid S skulle ta kontakt med dem, og lovet blant annet å fly henne til Lofoten for deres første konsert der.

Dette har den unge Trondheimsartisten har lagt merke til, for onsdag dukket denne beskjeden opp under et av bildene deres: