10 ting du kan gjøre i helga!

Her er iTromsøs beste helgetips!

Til venstre: SMART mat på Stortorget. Til høyre: Nordnorsk bygg- og anleggsmesse.   Foto: Trond Tomassen/Lars Marius Matre

kultur

1. ALICE5 - fri tolkning av boken "Alice i eventyrland". Forestillingen er en fri tolkning av boken. Fredag, lørdag og søndag klokken 19.00 på Kulta.

2. Fotball-EM: Hålogaland Teater har åpent hver dag under EM og fredag er det duket for første kamp. Fredag klokken 21.00.

3. Musikk på kino. Sci-fi filmen med David Bowie har 40-årsjubileum i år. Verdensteatret kino hyller David Bowie i en spesialutgave av "Musikk på kino" serie. Fredag klokken 20.00.

4. Nordnorsk bygg- og anleggsmesse. Hele helga arrangeres messen på Mandelasletta. Det er utstilling av maskiner, byggevarer og verktøy. Konkurranser, kåringer og aktiviteter.

5. Gratiskonsert med Under Cover. Fredag og lørdag på Prelaten klokken 22.00.

6. Fiskesommer på Strandtorget. Tromsø Jeker og Fiskeforening arrangerer fiskesommer på Strandtorget. De stiller med fiskeutstyr, redningsvester og instruktører, slik at alle barn kan få prøve å fiske. Arrangmentet er klokken 11.00 lørdag.

7. SMART mat på Stortorget. Her serveres det mat med produkter som ellers ville bli kastet. Klokken 11 på lørdag.

8. Tromsø Sykkelfestival 2016. En sykkelfest for hele familien! Det blir sykkelaktiviteter, du kan teste nye sykler og få gratis sykkelservice. Charlottenlund klokken 10.00 søndag.

9. Sommerserien. Tromsø Turmarsjhelselag inviterer til turmarsj på Sommarøy søndag klokken 11.00. Arrangmentet er for alle, og du trenger ikke være medlem av laget. Oppmøte er på Havfrua kro.

10. Åpent hus hos Dyrebeskyttelsen. Kattegruppa ønsker å fortelle om kattene de har på Hjelpesenteret. Dersom du er en av dem som ønsker å anskaffe deg en katt, så får du svar på spørsmål knyttet til dette. Klokken 13.00 hos Dyrebeskyttelsen.

Sjekk ut iTromsøs event-kalender her.