Debutuka:

Millionartist til Debutuka

Med over 100 millioner avspillinger på Spotify er det ikke tvil om at norske Freddy Kalas er et av de virkelig store navnene på Debutukas plakat i år.

TAR EN PINNE FOR TROMSØ?: Freddy Kalas kommer til Debutuka i Tromsø.Pressefoto 

kultur

Med låter som «Pinne for landet», «Jovial», Feel da Rush» og «God sommer» er det ikke tvil om at EDM-artisten fra Drammen, Freddy Kalas, er en av Norges heteste artister.

Les også: Samarbeider om nordnorsk stjernelineup

Med over 100 millioner avspillinger på Spotify er han Norges tredje mest spilte artist på strømmingstjenester. Nå er han klar for Debutuka i Tromsø.

– Vi er mer enn fornøyde med å ha fått et så stort navn på plakaten – og tror han kan skape en god stemning for de nye studentene og fadderne. Kalas har ligget på topplistene hele sommeren så dette blir en fantastisk morsom konsert å få med seg, skriver Sandra Olsen, PR-ansvarlig for Debutuka, i en pressemelding.

Les også: Ny sjef skal «rydde opp» på Driv

Flere slipp

Debutuka-programmet er allerede ganske fullt med aktiviteter for studenter og faddere, men Olsen forteller at det kommer flere slipp etter hvert.

– Vi slipper blant annet noe førstkommende fredag, sier Olsen.

Mandag kom også nyheten om at Ondt Blod, Mørk, Kajander, Biru Baby, Red Headed Sluts, Pil & Bue, Slincraze og Izabell spiller på en og samme kveld under Debutuka, som varer fra 16. 27. august.

Les også: Siste artist klar for Rakettnatt

Standup

I tillegg er programmet spekket med seminarer, quizer og andre aktiviteter.

Blant annet kommer standupkomikerne Martin Lepperød, Jonis Josef og Henrik Farley, som Debutuka selv beskriver som en av Norges tre mest lovende standupartister. Men først skal altså Freddy Kalas sette stemningen for uka torsdag 19. august.

– Det praktisk talt oser uforglemmelig god stemning, sier Olsen.