Karpe Diem skal spille på Rakettnatt-afterparty

The Edge flesker til med Karpe Diem på klubbscenen etter Rakettnatt.
kultur

– Nå drar vi Karpe Diem med deres faste DJ rett fra hovedscenen inn på klubbscenen. Det blir det største DJ-settet Karpe Diem har gjort, så det blir helt fantastisk. Norges største band skal lage tidens beste klubbkveld og afterparty, forteller Øyvind Alapnes som er hotellsjef for The Edge.

Fyller The Edge

Alapnes forteller at planen er å fylle The Edge i nattetimene etter programmet på Rakettnatt er over.

LES OGSÅ: Meteorologene om Rakettnatt: – Man bør ha på regntøy og varme klær

– Vi har solgt bra med billetter allerede, og nå som vi slipper Karpe Diem selges nok de siste billettene til klubben rimelig kjapt.

50 festivalpass slippes i kveld

Rakettnatt har vært utsolgt i flere uker, og folk leter høyt og lavt etter billetter.

– Vi slipper 50 hotellbillettpakker tirsdag kveld, som inkluderer festivalpass, hotellrom og billetter til Rakettnatt-klubb som er både på The Edge og Veita, sier hotellsjefen.

Gode verdier

Alapnes mener mye godt kommer ut av samarbeidet med The Edge.

LES OGSÅ: Legger ut flere Rakettnatt-billetter

– Det er viktig for oss å ha samarbeidspartnere med de samme verdiene som oss, og der går The Edge og Rakettnatt hånd i hanse. Vårt mål er å gjøre Tromsø til en bedre by, og sammen med Rakettnatt så føler jeg at vi oppnår det målet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur