Bock vant Amanda-pris

Finnmarkingen Maria Bock vant Amanda-pris for beste kvinnelige birolle under helgens utdeling i Haugesund.

Maria Bock i stykket "Vestregata" på HT  Foto: Gisle Bjørneby/Hålogaland Teater

kultur

Det er i filmen "Hevn" at Bock har utmerket seg og vunnet prisen for beste kvinnelige birolle.

- Utrolig fint

- Det er så godt å bli satt pris på av Amandajuryen. Men det er også utrolig fint å få så mange gratulasjoner fra kolleger. Meget dyktige skuespillere som jeg ser opp til, sier Maria Bock, som er fra Hammerfest, til NRK Finnmark.

Overfor statskanalen forteller hun at det er godt å bli satt pris på.

På HT

Filmen "Hevn" handler om en kvinne som kommer tilbake til bygda hun vokste opp i for å ta hevn på vegne av sin søster.

Maria Bock var også hovedrollen i "Vestregata" på HT i år. Bock har også tidligere vært ansatt ved teateret og er med i Tromsø Internasjonale Filmfestival sitt styre.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur