Standupforening etterlyser morsomme kvinner

Lunheim Standupforening skal underholde en fredag i måneden på Bastard Bar. Nå inviterer de byens befolkning til å prøve seg på standup-scenen.

STANDUP: Roy-Arne Johannessen i Lunheim Standupforening skal underholde på Bastard Bar en fredag i måneden. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Lunheim Standupforening på Bastard
  • Fredag 23. september
  • Fredag 28. oktober
  • Fredag 25. november
  • Fredag 16. desember

STANDUP: Eirik June Eliassen hiver seg med på Lunheim Standupforening sine shows på Bastard. 

kultur

Lunheim Standupforening har vært gjennom to runder med show siden de startet opp for rundt ett år siden. Nå er leder for gruppa, Roy-Arne Johannessen, klar med et nytt format innenfor standup.

– Vi har lyst å få med flere folk, samtidig som vi skal inn på en mindre scene, sier Johannessen, som har første forestilling sammen med Jøran Sivertsen, Tom Egil Bertheussen og Øystein Isaksen fredag 23. september på Bastard Bar.

Junge Eliassen

Det er foreløpig den eneste datoen i løpet av høsten at firkløveren skal opptre sammen. Utover høsten har nemlig Johannessen fått med seg Eirik Junge Eliassen og Tom Arne Hermansen.

– De er veldig frittalende og direkte i tillegg til at de er veldig morsomme. Komboen der er verdt inngangspengene i seg selv, mener Johannessen, som allerede har flere navn på lista.

– Vi er veldig interessert i å få flere til mikrofonen nede på Bastard, men vi skal på ingen måte ha «open mic». Alle som melder seg må gjennom «Lunheim-filteret». Vi kan ikke slippe hvem som helst på scenen uten at vi vet hvem det er, sier standupkomikeren, som spesielt ønsker seg jenter til scenen.

– Jeg har vært i kontakt med mange jenter, men det sitter kanskje litt langt inne for dem. Vi har absolutt ikke noe ferdigspikret opplegg utover høsten, så her er det bare å melde seg.

Vil ha Røymo

Johannessen vil ikke ut med hvem andre de forsøker å overtale til scenekanten, men han innrømmer at han har en drøm om å få med seg ordfører Kristin Røymo.

– Jeg vil at slike personer skal fortelle hva de egentlig mener. Eksempelvis noen i næringslivet eller politikken som ikke skal selge inn noe, men som vil fortelle det de egentlig mener. Det tror jeg hadde vært alvorlig morsomt!