Tromsø fotoklubb:

Bilder og biler i skjønn forening

For første gang på mange år har Tromsø fotoklubb utstilling av medlemmenes bilder. Hvor? Midt i Tromsøs største bilforretning, vel.

BIL(DE)-utstilling: Freddy Lindrupsen (fra venstre), Bente Amundsen, May-Synnøve Hansen og Bente Nyvoll nyter utstillingen på Biltrend.Foto: Torbjørn Tiller 

kultur

BILTREND: Torsdag åpnet Tromsø fotoklubbs høstutstilling med 30 bilder av 30 fotografer. Torbjørn Tiller, som sitter i styret og har ansvaret for utstillinger, mener det var på høy tid at medlemmene fikk vist fram bildene sine.

– Det er mange år siden vi har hatt en utstilling, men nå satser vi på at høstutstillingen skal bli en årlig greie, sier Tiller, som har fått låne plassen til 3–4 biler hos Biltrend.

Enormt høyt nivå

Fotografene har fått frie tøyler innenfor tema og uttrykk, noe som er hensikten for å vise fram kvalitetene som ligger hos klubbens medlemmer.

– Det er et enormt høyt nivå på bildene. Med tanke på smak og behag er det selvsagt noen bilder man liker bedre enn andre, men det generelle nivået er veldig bra, sier Tiller.

Stiller ut på G og på Jekta

Publikum har anledning til å kjøpe bildene som er stilt ut, og allerede har man fått inn noen salg på verkene som skal henge på ubestemt tid hos Biltrend.

– Noen bilder skal etter hvert henge på G, mens 26. november skal hele utstillingen flyttes til Jekta storsenter.