Ti ting å gjøre i helga

Vi har laget en oversikt over hva du kan finne på i Tromsø i helgen.
kultur

1. Riksteateret: Riksteateret er i byen med sin kritikerroste oppsetning av Karl Ove Knausgårds «Min Kamp». Det er enda ledige billetter. Det kan være en fin oppladning til ordkalotten hvor temaet er «Jeget» i litteraturen og selvbiografisk litteratur.

2. Hiphop party på Driv. På Driv er det gratis inngang og Hiphop party i helga. Lørdag kveld.

3. Cabaret. Nordland Teater spiller Cabaret på Kulturhuset.

4. Gå på kino. Det bugner over at filmer på kino.

5. Finnsnes-TUIL

Hvis man er villig til å kaste seg i en to timers biltur til Finnsnes kan man lørdag kl. 14.00 få med seg kampen hvor Dalingan kan sikre seriegullet i 2.-divisjon. Med seier over Bjørn ”Bummen” Johansens FIL er det ikke lenger matematisk mulig å ta igjen TUIL. Og da blir det opprykksfest i Dalen!

6. TIL-Molde

Søndag kl. 18 tar Gutan imot Ole Gunnar Solskjærs Molde i eliteserien. TIL trenger nok minst en seier til for å være helt sikker på å unngå kvalik/nedrykk, så hvorfor ikke sørge for at det skjer her? TIL har vært sterke hjemme i det siste og har vunnet tre på rad.

7. Fløya-Grand/Bodø

Du rekker akkurat å få med deg Fløya-Grand/Bodø før TIL-Molde. Fløya-damene spiller mot Grand/Bodø i ”Slaget om Nord-Norge” søndag kl. 16.00 For Fløya handler det om å sikre en fin-fin tredjeplass i 1.-divisjon og slå rivalen fra Nordland – som på sin side kjemper om opprykk til Toppserien.

8. Bobil- og caravanmesse

Lørdag og søndag 1-2. oktober arrangeres Tromsø Bobil- og Caravanmesse på Tromsø camping. Arrangementet varer fra klokken 11.00 til 18.00 begge dagene.

9. Markering av FNs internasjonale eldredag

Dagen markeres på Heracleum klokken 11.00 lørdag. Ordførere Kristin Røymo står for åpningen, og det vil være underholdning av Seniorrevyen. Det vil bli servert kaffe og kaker.

10. Bruktmarked

Remiks og Framtiden i våre hender inviterer til bruktmarked på Kulturhuset. Starter klokken 11.00 lørdag.