I tillegg er to nye medlemmer satt inn som styre- og vararepresentant, opplyses det i en pressemelding fra kommunikasjonssjef for Bukta, Marianne Saus.

Det nye styret ble valgt på en generalforsamling lørdag 1. oktober.

- Vil bli styrket

Stein Windfeldt jobber til daglig som seniorrådgiver i Bedriftskompetanse og har sittet som styremedlem i Bukta i de to siste årene. Nå overtar han stafettpinnen som styreleder etter André Løvik som fratrer etter 6 år i lederrollen.

- Jeg gleder meg til å fortsette i styret, nå i en ny rolle. Vi har akkurat gjennomført en svært vellykket festival og har mange planer for veien videre. Og med det nye styret, har vi en god blanding av dyktige Buktafolk med masse erfaring og noen nye som bringer med seg nye impulser. Dette blir spennende, uttaler Stein Windfeldt.

- Buktafestivalen er svært fornøyd med å få Stein med som leder av styret og mener vi vil bli styrket som organisasjon med Steins kompetanse innen blant annet strategisk rådgiving, merkevarebygging, organisasjonsutvikling, prosjekt- og prosessledelse, skriver festivalen i pressemeldingen.

Nye representanter

De to nye representantene i styret er Ove Johansen og Rebekka Brox Liabø.

Ove Johansen jobber i Hurtigruten med strategi og analyse og har vært involvert i festivalen som frivillig tidligere.

Rebekka Brox Liabø er pedagog og forfatter. Hun driver til daglig Rulleramp som tilbyr skriveverksted og foredrag, og utvikler kunstopplevelser med fokus på tekst. Hun er også primus motor for prosjektet «Snakk for deg sjøl», som jobber med frafall i skolen og det å gi unge en stemme.

- Vi er glad for å ha fått dem begge med på laget og ser fram til videre samarbeid, skriver Bukta.

Styresammensetningen 2016-2017:

Stein Windfeldt - Styreleder

Anne Grethe Skavhaug - Styremedlem

Anton Haugan - Styremedlem

Helga Bjørk Thorsteinsdottir - Styremedlem

Ove Johansen - Styremedlem

Rebekka Brox Liabø - Varamedlem

Sandra Aminda Indahl - Varamedlem