Førstkommende fredag er det sesongpremiere på det folkekjære TV-programmet «Beat for Beat».

På scenen står både Anne Nymo Trulsen og Jørn Hoel, som skal konkurrere mot Charlotte Qvale og Marte Wulff.

Nord mot sør

Trulsen er deltaker i programmet for andre gang, og var godt fornøyd med resultatet.

– Jeg ble kontaktet av «Beat for Beat» med spørsmål om jeg kunne tenke meg å være på lag med Jørn Hoel, og det synes jeg var veldig morsomt. Det er alltid artig med litt nord-mot-sør-konkurranse, så på fredag blir det to hese nordlendinger mot to fagre sørlandskvinner, sier Trulsen og ler.

«Det store korslaget»

Hoel og Trulsen har vært bekjente i mange år, men det var først da Trulsen var en del av Hoels kor under «Det store korslaget» på TV2 at de to ble venner.

– Anne er en veldig interessant og flink artist. Hun er også et fyrverkeri av ei dame, og hun har en personlighet som gjør det veldig enkelt å være rundt henne i en slik setting, sier Hoel.

Hvem som går av med seieren i fredagens program kan deltakerne selvsagt ikke røpe, men de tror programmet blir artig å se på for både store og små.

– De valgte jo ut dette som sesongpremièren, så jeg vil tro at NRK er fornøyde med programmet, sier Trulsen.

Sent

Programmet ble spilt inn 3. oktober, og Trulsen forteller at det ikke var bare-bare å henge med.

– Vi ankom rundt klokken 14, men innspillingen av programmet startet ikke før klokken nærmet seg 21.30. Jeg er småbarnsmor, og når kvelden melder seg melder hodet seg noen ganger litt av. Jeg måtte jobbe med å finne fram kreativiteten, for å si det sånn, sier hun.

Hoel er også godt fornøyd med innspillingen.

– Planen var bare å kjøre på og gruse disse sørlandsjentene. Etter TILs prestasjoner i det siste måtte vi gjøre det vi kunne for å rette opp i de flausene. Og i alle fall etter at «Gutan» tapte mot Start, sier Hoel og humrer.