For deg som liker musikk...

1. Både fredag og lørdag spiller Kari Bremnes konsert på The Edge. Det ble lagt til en ekstra konsert da den første solgte ut 1.500 billetter på et døgn.

2. Fredag spiller Paal Flaata konsert på Driv. Tromsøbandet The Late Great varmer opp.

3. Fredag kveld kommer den Trondheimsbaserte trioen Bokassa til Bastard. De spiller det de selv kaller for "stonerpunk" og tromsøbandet Lüt varmer opp.

4. Lørdag får Bastard besøk igjen - denne gangen av hardcore-bandene Ieatheartattacks og Despereaux.

For deg som liker festival...

5. Lørdag er det Kick off-fest for Arctic Pride 2016 på Kurant. Festen er kuratert av IMA READ, Tromsøs interseksjonelle kunstnerkollektiv for queer feminisme, anti-rasisme og interseksjonell politikk, og det blir både DJs, videoinstalalsjoner og live performance.

6. Lørdag er det offisiell åpning av Festikvalen i Henrikvika bygdehus. Her blir det kunstneriske innslag og utstilling av bilder. Seinere på kvelden blir det bygdefest og søndag er det matinékonsert.

For deg som liker teater og litteratur...

7. Fredag er det poetikkseminar med Øyvind Berg på Driv. Poetikkseminar er en åpen forelesning med Forfatterstudiets gjestelærere. Les mer her!

8. 3. november hadde «Et Juleeventyr» nypremiere på Hålogaland teater, og stykket spilles også både fredag og lørdag.

For deg som liker messer og markeder....

9. Lørdag er det Høstmarked hos Kirkens bymisjon. Her selger Kvinnegruppa kreativt verksted diverse håndlagde produkter.

10. Søndag arrangeres det julemesse i Hamna på Hamna skole.

11. Fredag, lørdag og søndag er det boligmesse i Fløyahallen.

For deg som liker sport...

12. Søndag møter TIL Odd på hjemmebane. Kampen starter klokken 18.00