HT-PROGRAMMET 2017

Overrasket alle med musikal-klassiker

Inger Buresund overrasket alle – kanskje også seg selv – med å presentere «The Sound of Music» som en del av Hålogaland Teaters program for 2017.

KLASSIKER: Til høsten settes «The Sound of Music» opp på Hålogaland Teater, i samarbeid med NOSO.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

kultur

Musikalen settes opp i samarbeid med Nordnorsk Opera og Symfoniorkester (NOSO) og Maria Nohr og Sondre Krogtoft Larsen spiller hovedrollene Maria Rainer og Georg von Trapp.

LES OGSÅ: Få full oversikt: Dette skjer på HT-scenen i 2017

«Noe mer»

– Da jeg fortalte folk at jeg ville sette opp denne musikalen var responsen stort sett «hvorfor i alle dager vil du gjøre det, Inger?». Svaret er at jeg vil tilføre den noe mer, sier teatersjef Inger Buresund.

Hva «noe mer» vil si, vil hun imidlertid ikke ut med.

– Det vil jeg ikke avsløre helt ennå, men bra blir det, lover hun.

Omfattende

Orkestersjef Torunn Reigstad var med teatersjefen på scenen, og klarte nesten ikke styre sin begeistring.

– Dette blir et stort og omfattende samarbeid, og du verden så godt det er å endelig kunne fortelle det!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur