Her avslutter Jardar juleturneen i USA: – En utrolig opplevelse

Jardar Johansen avsluttet denne uka juleturneen i USA med å spille i anledning julegrantenningen på Union Station i Washington.

AVSLUTNING: Det ble en storslått avslutning i Washington torsdag. Nå ser Jardar Johansen fram mot juleturné i Norge. Foto: Privat 

SYNGER INN JULEN: Jardar Johansen synger julen inn, også i USA. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen

kultur

Julekonsertene til Jardar Johansen har blitt en tradisjon for mange i Nord-Norge. Til tross for hektiske uker før jul, fikk han i år også presset inn en juleturné i USA.

– Fantastisk stemning

USA-turneen startet i Mindekirken i Minneapolis. Deretter gikk turen til Duluth i Minnesota. Her var det fullsatt sal for et publikum.

– Det var fantastisk stemning og et begeistret publikum. De kom med utrolig hyggelige tilbakemeldinger, og jeg knyttet mange gode kontakter og fikk mange nye venner, sier Jardar Johansen.

Turneen ble avsluttet med to konserter i Washington i forbindelse med julegrantenningen i Union Station 30. november. Dette skjedde i samarbeid med Den Norske Ambassaden i Washington.

– Det var en utrolig opplevelse, og en stor ære å være med på, sier Johansen.

Tilbake til Norge

Torsdag satt Johansen kursen mot Norge, og nok en travel desember-måned venter han.

– Nå gleder jeg meg veldig til turné i Norge, med konserter i Bodø, Ibestad, Finnsnes, Sortland, Oslo og Tromsø. Nå skal det bli godt å reise rundt hjemme og dele gode øyeblikk i anledning jula, sier han.