Rekordsalg av billetter hos Hålogaland Teater

Billettene til neste års forestillinger ved HT selges i rekordfart.

REKORDSALG: Teatersjef Inger Buresund presenterte i forrige uke teaterets samarbeidspartnere i 2017. Under en uke etter at hele programmet for 2017 ble lagt ut i salg, har Hålogaland Teater solgt 4.400 billetter. Foto: Ronald Johansen / iTromsø  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

kultur

Det skriver teateret i en pressemelding mandag ettermiddag.

Programmet for 2017 ble presentert av teatersjef Inger Buresund i forrige uke, og allerede første uken har over 4.400 billetter blitt solgt til forestillinger neste år.

LES MER: Dette skjer på HT-scenen i 2017

– Det er veldig gledelig at publikum har reagert så positivt på neste års repertoar. Og jeg er veldig tilfreds med at mange har skjønt at teaterbilletter er veldig gode julepresanger, sier Heidi Beate Lekang, markeds- og informasjonssjef ved Hålogaland Teater.

Det er de to store hovedproduksjonene «Hans og Grete» og «The Sound of Music» som har hatt størst forespørsel, ifølge HT.

– Dette er ekstra hyggelig samtidig som vi opplever rekordinteresse for forestillingen «Et juleeventyr», som har vært utsolgt siden premièren i begynnelsen av november, sier Lekang.

LES MER: Få en bilde-smakebit fra alle HT-stykkene

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur