Fjoråret var Drivs andre hele driftsår i nye lokaler.

– Nå begynner Driv for fullt å fungere som et fullverdig studenthus. Vi er superfornøyde med året, sier daglig leder Emma Lindhult.

Ifølge den daglige lederen hadde studenthuset god bredde, et godt kulturelt og sosialt tilbud som quiz, foredrag, debatter, bandkvelder og konserter.

Ti fulle hus

På konsertsiden hadde Driv en klar målsetting, som de nådde med fjorårets siste konsert.

– Målet var at vi skulle selge ut ti konserter, så vi er veldig godt fornøyd med å klare det, sier daglig leder på Studenthuset Driv.

Alt dreier seg ikke om økonomi når det kommer til Drivs målsettinger.

– Verdien blir målt i aktivitet oss hos, og at publikum er fornøyd. Alt er ikke målt i kroner og øre, men vi er fornøyd med driften og holder oss på plussiden, sier Lindhult.

– Flotte konsertopplevelser

Daglig leder Emma Lindhult har vanskelig for å trekke fram én favoritt blant fjorårets artister.

– Karpe Diem leverte, under bandkveld var det utsolgt, også hadde vi Highasakite innom. Det vi er mest fornøyd med er bredden, og det gode samarbeidet med andre kulturaktørerm forteller Lindhult, og ramser opp:

TFF, Nordkalotten kulturfestival, Insomnia, Rakettnatt, Studentuka, Debutuka og Tromsø Bluesfestival.

Studenthus for alle

Drivs makskapasitet er på 1150 personer. På en utsolgt konsert selges 800 billetter på hovedscenen og 150 billetter på Isbjørn-scenen.

Driv er hovedsakelig for studenter, men det er plass for personer som ikke er i kategorien student også.

– Kafeen blir mest brukt av studentene, mens ordinære gjester bruker oss mest som konsertsted, sier lederen på Driv.

Det er veldig arrangementavhengig, men på de største konsertene er det nok nærmere halvt om halvt med studenter og vanlige folk, forteller Emma Lindhult.

Positive resultater

I løpet av fjoråret hadde Studentsamfunnet Driv en økning i besøkende, i form av studenter og ordinære gjester.

– Det løsnet i 2016 og det er vi veldig fornøyd med. Vi arbeider for å legge alt best mulig til rette for studentene, og vi kommer til å utvikle oss videre, sier daglig leder på Driv Emma Lindhult.

FORNØYDE: Daglig leder Emma Lindhult og visepresident Lars Kaupang på Driv er fornøyde med tallene for 2016. Nå ser de fram mot 2017. Foto: Privat