Nordlysfestivalen avlyser konsert

Konserten «Trail of Souls» med Knut Reiersrud, Solveig Slettahjell og In the Country må avlyses.

Nordlysfestivalen presenterer Knut Reiersrud og Iver Kleive i stedet for konserten «Trail of Souls».  Foto: Pressefoto

kultur

Det skriver Nordlysfestivalen i en pressemelding tirsdag.

Konserten, som skulle vært på Clarion Hotell The Edge torsdag 2. februar, må avlyses fordi sangeren Solveg Slettahjell har fått lungebetennelse.

Nordlysfestivalen opplyser videre at Knut Reiersrud fortsatt kommer til Nordlysfestivalen. Han tar med seg pianisten og organisten Iver Kleive og spiller konsert på samme sted til samme tid.

– Vi beklager avlysningen av «Trail of Souls», men vi kan love publikum en stemningsfull konsert med to av Norges beste musikere , Knut Reiersrud og Iver Kleive, uttaler Line Fusdahl , direktør i Nordlysfestivalen.

Kjøpte billetter kan benyttes til konserten med Knut Reiersrud & Iver Kleive på Clarion Hotell The Edge. De av publikum som ønsker å få billettene refundert kan henvende seg til Aurora billett, skriver Nordlysfestivalen.

Reiersrud og Kleive har blant annet gitt ut albumet «Blå Koral» i 1991 og har siden gitt ut mange plater og spilt konserter over store deler av verden, ifølge festivalen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur