Oppholdet på «Paradise Hotel» ble kort for Jonas (22) fra Tromsø

I episoden av realityprogrammet «Paradise Hotel», som ble sendt onsdag, ble tromsøværingen sendt hjem.
kultur

I programmet, som går ut på å gå sammen i par og spille taktisk for å bli lengst mulig på hotellet, fikk de kvinnelige deltakerne i onsdagsens episode i oppgave å sende hjem en av mennene.

Programmet hadde sesongpremiere på mandag denne uka.

SE STOR BILDESERIE: Tromsøværinger i Paradis.

«Selvsikker»: Ifølge TV3 beskrives tromsøgutten Jonas Andersen som en «selvsikker kar som elsker en real fest. Den kommende eiendomsmegleren ønsker å vise seg fram, men vil unngå en kynisk spillestil inne på hotellet». Foto: TV3/Rune Bendiksen  Foto: Rune Bendiksen

Jonas måtte reise

Til slutt falt valget på Jonas Andersen (22) fra Tromsø, skriver Seher.no.


Tromsøgutt (22) med i ny sesong av «Paradise Hotel»

Jonas Andersen (22) fra Tromsø omtales som en «selvsikker og festglad kar fra det iskalde nord», i forbindelse med at han er med i den nye sesongen av «Paradise Hotel».


Da Andersen fikk beskjeden i programmet var kommentaren hans:

- Noen må jo dra og jeg forstår at det er vanskelig for dere å stå i en slik posisjon. Jeg tar det ikke personlig i det hele tatt. Det går fint.

- Kjipt å ryke

Til Seher.no sier Andersen at han syntes det var kjipt å ryke ut av programmet første uka.

- Nå som man ser det på TV i ettertid virker det som man bare er der i noen timer, men man er jo borte veldig lenge - også før vi sjekket inn på selve hotellet. Så man føler jo at man er der mye lenger, og blir derfor fort knyttet til folkene som er med. Så det er klart at det er kjedelig, sier han til nettsiden.


– Fordel å være singel

Tromsøværingen Jonas Andersen er klar for årets utgave av Paradise Hotel på TV3.