Se Egon i NRKs «Tidsbonanza»

iTromsøs Egon Holstad deltar i kveld på det populære NRK-programmet «Tidsbonanza».

NITTITALLS: Fredag kveld kan du se hvor mye Egon Holstad husker fra året 1995 når han gjester Thomas Felberg i «Tidsbonanza». 

kultur

Underholdningsprogrammet er ledet av Thomas Felberg, og programmet er i sin andre sesong som vikar for gullrekkefavoritten «Nytt på nytt».

I hver episode tar programmet for seg et bestemt årstall som deltakerne skal bryne seg på i en uhøytidelig quizduell, og i kveld skal deltakerne testet sine kunnskaper fra 1995.

Ifølge NRKs forhåndsomtale er det året hvor internett, Windows 95 og mobiltelefon ble allemannseie, Norge fikk igjen smake på seier i Melodi Grand Prix, og det igjen ble lov til å danse offentlig på påskedagen.

Holstad spiller på lag med komikeren Henrik Elvestad, som kanskje er best kjent som rollefiguren «Timothy Dahle», i duell mot NRK-profilen Christine Koht og forfatter Pernille Rygg.

– Det vil vel være en overdrivelse å si at jeg har vært med å redde verden ved å delta i dette programmet, men forhåpentligvis ble det bra underholdning av det. Dessuten stiller man opp når Felberg gir beskjed. Vi snakker, tross alt, om en av de aller beste frontfigurene i norsk rock her, sier Holstad.

Hvem som blir quizmester i året 1995 kan sees på NRK1 klokken 20:55 i kveld.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur