Setter opp åtte ekstra forestillinger

Komedien «Twigs – Hele hælvetes slekta» skal settes opp igjen i januar 2018.

FØRSTE SCENE: John Sigurd Kristensen som flyttemannen Tarek, Guri Johnson som Ebba og Kristian Fr. Figenschow som flyttebyråeieren Frank i første scene fra «Twigs – Hele hælvetes slekta». Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

kultur

Forestillingen med Guri Johnson, Kristian Fingenschow og John Sigurd Kristensen fikk terningkast 5 av iTromsøs anmelder, og Hålogaland Teater melder at allerede før premieren 4. mai var drøyt 70 prosent av billettene solgt.

Nå har teateret besluttet å sette opp åtte nye forestillingen av komedien på Scene Øst mellom 11.januar-20. januar 2018, og billettsalget starter allerede i morgen.

Stykket er skrevet at Georg Furth og er bearbeidet til nordnorsk av Ragnar Olsen.

Vår anmelder skrev blant annet:

«Vi har før fått oppleve Ragnar Olsen gjøre sine tryllerier med tekster han har fått overta, og ordkunstneren gjør det igjen»

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur