Flytter showet fra Fløyahallen dagen før forestillingen: – De ville at alt skulle være perfekt

Den verdenskjente komikeren Gabriel Iglesias, bedre kjent som «Fluffy», skal i morgen ha standupshow i Tromsø. Men hvor?

FLYTTEr Planen var at komiker Gabriel Iglesias skulle holde tirsdagens show i Fløyahallen. Mandag ble forestillingen imidlertid flyttet til The Edge. 

kultur

Tirsdag 6. juni kommer «Fluffy» til Tromsø som del av sin verdensturné, «FluffyMania World Tour: 20 Years of Comedy». Mandag hadde imidlertid flere fans vanskeligheter med å få bekreftet hvor showet skal være.

Marielle Amalie Holm hørte rykter om at showet skulle flyttes fra Fløyahallen, der det opprinnelig skulle holdes, til storsalen på hotellet The Edge. Hun delte et innlegg på arrangementets Facebook-side der hun informerte om at hun hadde kontaktet The Edge, som ikke kunne bekrefte flyttingen.

Dårlig informasjon

– For meg gjør det ingenting at showet flyttes, men det er litt dumt med så dårlig informasjon. Jeg skal på jobb i morgen og er ferdig bare en time før showet. Hvis jeg da hadde dratt rett til Fløyahallen uten å sjekke Facebook hadde jeg gått glipp av alt, sier Holm.

Hun tok selv kontakt med hotellet men kunne ikke få noe sikkert svar. Senere på dagen har de informert på arrangementets Facebook-side om flytting av lokale.

Sen avgjørelse

Trine Eilertsen er eventansvarlig hos The Edge. Hun sier at de ikke ville bekrefte flyttingen før alle detaljer var på plass.

– Vi fikk beskjed om flyttingen i starten av helgen. Det var Iglesias’ management som ville flytte showet av produksjonsmessige årsaker. De ville at alt skulle være perfekt, sier Eilertsen.

Hvilke produksjonsmessige årsaker det var er snakk om, vet hun ikke. Videre sier hun at grunnen til at informasjonen kommer så sent er at de ville ha alle detaljer i orden først.

– Det er forskjell på hvilke billetter folk har kjøpt. Billettene varierer i pris og hvor i salen de er, så managementet jobber nå med å organisere storsalen her så alle får riktige billetter og seter. Det er dette som tar tid, men alle skal få informasjon på mail så snart alt er klart.

Gleder seg

I storsalen der showet nå skal holdes er det 850 plasser. Ifølge Eilertsen er det nesten utsolgt.

– Jeg har aldri sett Fluffy før, men gleder meg veldig. Jeg og samboeren min har sett ham på TV før, og det var en gave fra meg at vi nå skal se han live, sier Holm.