Revyen vant publikumspris i går. I kveld kan de bli norgesmestre i revy

Bragerevyen er på Høylandet i helgen og konkurrerer i NM i revy. Fredag vant de publikumspris for sketsjen «Rett fra fettlørva».

Kreditering: Bragerevyen

kultur

Bragerevyen deltok i år for første gang på NM i revy på Høylandet i helgen. Kongsbakkens tradisjonsrike revy deltok med sketsjen «Rett fra fettlørva» fra 2016, skrevet av Sara Figenschau og Sunniva Kviteberg.

Bragerevyen stakk av med publikumsprisen i den fjerde semifinalen under NM i revy på Høylandet fredag kveld.  Foto: Norsk revy/Tor Ivar Viken

 

I den fjerde semifinalen fredag stakk de av med publikumsprisen i konkurranse med 21 andre nummer. Dermed kvalifiserte de seg også til finalen som avholdes lørdag kveld.

Se sketsjen fra fjorårets revy øverst i saken!

Publikumspris også til Malangsrevyen

Malangsrevyen er også med under årets revy-NM og vant også publikumspris i sin semifinale for sketsjen «Trygghetstyranni», som dermed også gikk direkte til finalen. De har også med sketsjen «Strikkemani» i kveldens finale.

Klokka 21.00 lørdag spilles finalen og rundt klokka 23.00 blir årets NM-titler delt ut.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur