TISSET: Johannes Utvåg (23) har svart på spørsmålene, her sammen med kompisen Jonas Breivold Bendikssen (24).

5

Verste minne: Kaizers er mitt absolutte favorittband. Da de skulle spille for noen år siden hadde jeg et dilemma. Jeg ville stå fremst, men jeg ville også ha øl. Løsningen på det ble å kjøpe med meg fem halvlitere med øl og så stille meg fremst. Det funket veldig bra, helt til jeg kom på at jeg har en festivalblære som ikke noe å skryte av. Så jeg sto der på Kaizers Orchestra, som i seg selv er en opplevelse, mens jeg tisset i de tomme halvliterne og ble kjeftet ut av en kar ved siden av meg som sikkert var to ganger større enn meg. Det var en opplevelse.

Tisset i skogen eller fjæra: Ja, begge deler. Det er det som gjør Bukta til Bukta. Du har utsikt mot havet og midnattssol mens du pisser i havet og har en eller annen konsert rett ved siden av deg. Det er helt unikt.

Smuglet noe inn: Nei.

Sneket noen inn: Nei.

TRIVES: Sin Langenes (31), Helene Antonsen (32) og Sigrid Antonsen (23).

Mellom 4 og 7 ganger.

Verste minne: Bukta har ingen dårlige minner. Det er derfor vi kommer tilbake hvert år.

Tisset i skogen eller i fjæra: Det har vært fristende med toalettkøa, men nei.

Smuglet noe inn: Nei.

Sneket noen inn: Nei. Eller, mitt første år her ble jeg sneket inn selv. Da var ikke båndene så stramme som de er nå, så en kompis sprang ut med et bånd, tok med venninna mi også kom han ut igjen med det samme båndet og tok med meg, forteller Sigrid.

Sondre Sæteberget (har svart, 21), Cornelia Andreassen (20) og Risten West (21)

Ganger på Bukta:

4

Verste minne: Jeg fikk komme backstage for å møte favorittbandet mitt, War on Drugs. Da de skulle hilse på meg ble jeg helt starstruck og klarte ikke si noen ting. Det er både det verste og det beste minnet mitt.

Tisset i skogen eller i fjæra: Nei.

Smuglet noe inn: Nei.

Sneket noen inn: Nei.

Magnus Fagerholt (28) og Ørjan Pedersen (28)

Ganger på Bukta:

Fagerholt – 9, Pedersen – 7 eller 8

Verste minne: Jeg sto og slo tørrfisk for syv eller åtte år siden da en dame bare kom og tok fisken før hun sprang av gårde med den, forteller Fagerholt.

Smuglet noe inn: Nei.

Sneket noen inn: Nei.

Tisset i skogen eller i fjæra: Ja, hvert år. Ikke så langt i år, men det kommer nok, det er jo en del av Bukta. Det er bedre utsikt, kortere avstand til konsertene og man hører artistene.

Cathrine Falck (27) og Louise Holme (28)

Ganger på Bukta:

Cathrine – 9 ganger, Louise – 10-årsjubileum

Verste minne: Regnponcho, ullvotter og kald øl. En kald øl er jo vanligvis en bra ting men ikke den gangen. Cathrine er enig.

Smuglet inn: Cathrine: Smuglet inn Kalinka i en plastpose da hun var atten, i BH-en fordi hun ikke likte øl og de ikke solgte cider. Louise: Smuglet inn en pose mandler fordi hun dag 1 fikk ha den med seg, men ikke dag 2. Må jo spise.

Sneket inn: Nei.

Tisset i skogen eller fjæra: Ja, flere ganger. Man gidder ikke gå opp hele veien til toalettene når det er en bra konsert man vil få med seg. Men det er lenge siden nå da.

Lene (29) og Marte Dahl (31)

Ganger på Bukta:

Lene andre gang, Marte første

Verste minne: Ingen dårlige minner.

Smuglet noe inn: Nei.

Sneket noen inn: Nei.

Tisset i skogen eller fjæra: Det var veldig fristende, men jeg gjorde det ikke. Kanskje i år.

Alessandro Rossi (30) var utvekslingselev i Tromsø fra Italia for mange år siden. Kom på besøk i 2007 og var på Bukta da, er tilbake igjen nå.

Ganger på Bukta:

2

Verste minne: Det regnet veldig, så vi måtte danse i gjørma i 2007. Nå har de heldigvis fått teppe her, så da blir det ikke like gjørmete.

Smuglet noe inn: Nei, for et frekt spørsmål.

Sneket noen inn: Nei.

Tisset i skogen eller i fjæra: Ja, det gjorde jeg sist gang.

Venner: Halvor Falck Johansen (29), Jorunn Bech Edvardsen (31), Ragnhild Vikan (30) og Marius Grønvoll (30).