Kulturhuset utsetter storsatsing

I fjor annonserte de forestillingen med brask og bram. Nå er den utsatt på ubestemt tid.

Skuespiller Gørild Mauseths forestilling«Prinsæssa fra Fine Marka» skulle være en av Kulturhuset storsatsninger i høst, men er nå avlyst. Her er hun avbildet sammen med Kulturhus-sjef Erik Smith-Meyer under lanseringen av forestillingen i 2016.  Foto: Tom Benjaminsen

kultur

Etter stor suksess med eksklusive soloforestillinger fra Finn Arve Sørbøe, Ingrid "Mossa" Eilertsen og Bjørn Sundquist, annonserte Kulturhuset i fjor høst at deres neste satsing skulle være en forestilling med og av skuespiller Gørild Mauseth.

Tre forestillinger av «Prinsæssa fra Fine Marka» var satt opp på Kulturhuset i slutten av november i år, og er nå utsatt.

- Kulturhuset må utsette forestillingene med Gørild Mauseth. På grunn av flere omstendigheter må vi dette. Kjøpte billetter refunderes. Kulturhuset vil prøve å få satt den opp i fremtiden, skriver de på sin hjemmeside.

iTromsø har ikke lykkes å få en kommentar fra verken Mauseth eller Kulturhus-sjef Erik Smith-Meyer.