Kulturhuset utsetter storsatsing

I fjor annonserte de forestillingen med brask og bram. Nå er den utsatt på ubestemt tid.

Skuespiller Gørild Mauseths forestilling«Prinsæssa fra Fine Marka» skulle være en av Kulturhuset storsatsninger i høst, men er nå avlyst. Her er hun avbildet sammen med Kulturhus-sjef Erik Smith-Meyer under lanseringen av forestillingen i 2016.  Foto: Tom Benjaminsen

kultur

Etter stor suksess med eksklusive soloforestillinger fra Finn Arve Sørbøe, Ingrid "Mossa" Eilertsen og Bjørn Sundquist, annonserte Kulturhuset i fjor høst at deres neste satsing skulle være en forestilling med og av skuespiller Gørild Mauseth.

Tre forestillinger av «Prinsæssa fra Fine Marka» var satt opp på Kulturhuset i slutten av november i år, og er nå utsatt.

- Kulturhuset må utsette forestillingene med Gørild Mauseth. På grunn av flere omstendigheter må vi dette. Kjøpte billetter refunderes. Kulturhuset vil prøve å få satt den opp i fremtiden, skriver de på sin hjemmeside.

iTromsø har ikke lykkes å få en kommentar fra verken Mauseth eller Kulturhus-sjef Erik Smith-Meyer.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur