Nå kommer «Norges morsomste» til Tromsø med nytt show

Kvinnene bak Norges mest populære podkast returnerer til Tromsø i mars.

FRITTALENDE DUO: Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik er ifølge sistnevnte de to mest frittalende komikerne i Norge. 

kultur

Komikerne Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har hatt kjempesuksess med podkasten «Tusvik & Tønne», og solgte ut Driv forrige gang de gjestet Tromsø i 2015. Samme år ble de kåret til «årets morsomste» under Komiprisen.

17. mars returnerer de til Tromsø og denne gangen med deres nye show «Tusvik og Tønne på Oppdragelsesreise» på Kulturhuset.

Brukbare anmeldelser

VG trillet terningkast 4 under premieren på Latter i september, og skrev blant annet følgende om showet:

«I løpet av en knapp time-halvannen får publikum servert et bredspektret utvalg av duoens repertoar, gjennom stand-up, sangnumre, parodier og mer alvorspregede innslag. Show-faktoren er høy, det er nærmest umulig å kjede seg, og humoren svinger fra treffende og absurd, til litt mindre presis og gjennomarbeidet.»

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur