Fikk se MGP-heltene live: – Det er veldig spennende

MGP juniors juleturné har blitt en tradisjon for mange, og i år måtte det ekstrakonsert til for å tilfredsstille etterspørselen.

Klar for konsert: Emma Hovde Stavem (8) og mamma Marianne Hovde, Pernille Haugland med Edvind (5) og Erle Figenschau (8), og Bendik (4) og Hilde Aamot koste seg på MGP-konsert. Alle foto: Rikke Lange 

kultur

Flere hundre begeistra tromsøværinger tok turen til Kulturhuset onsdag kveld for å oppleve sine Melodi Grand Prix Junior-stjerner live. Blant annet årets vinner Oselie og fjorårets vinnere Vilde & Anna tok turen til Tromsø.

Nemine (9) og lillebror Oskar Vik (7) har vært på MGP juniors juleshow to ganger før, men var spesielt gira på å se deltakere fra vårens finale.

– «Her for deg» er min favoritt sang, sier Oskar, mens storesøster var mest spent på Oselie.

Spente: Nemine (9) og lillebror Oskar Vik (7) var spente før konserten. 

 

– Tidlig julegave

Emma Hovde Stavem (8) og mamma Marianne Hovde, Pernille Haugland med Edvind (5) og Erle Figenschau (8), og Bendik (4) og Hilde Aamot tok onsdagens konsert som en tidlig julegave.

– Det var veldig bra i fjor og da var det en stor overraskelse, så det håper jeg vi får flere ganger. Jeg er veldig fan av Vilde & Anna, sier Erle (8).

Vært før: Både Håkon (22) og Isabell (23) var på fjorårets MGP juleshow. 

 

– Spennende

Det var mange som hadde vært flere ganger tidligere på MGP juniors juleturné, også Håkon (22) og Isabell (23).

– Det er veldig spennende med konsert og de er veldig flink. Det er veldig gøy å være med på juleshow nå før jul og da får man også julestemning, sier Isabell.