Nå kommer han tilbake til Tromsø

Til nesten fullt hus fremførte Trond-Viggo Torgersen publikumsfavoritten «Hvorfor det?» på Driv i august. Nå kommer han tilbake med samme forestilling og ny partner.

LILLEBROR: Trond-Viggo Torgersen kommer tilbake til Tromsø i februar. Denne gangen har han med seg Tore Sagen. Foto: Privat 

kultur

I august sto Trond-Viggo Torgersen og Steinar Sagen på scenen, nå har han med seg lillebror Tore Sagen i stedet.

– Det er ingen grunn til å tro av den yngste og hippeste av Sagen-brødrene ikke skal gjøre minst like stor suksess, skriver Christin Karlsen ved Studentsamfunnet Driv i en pressemelding.

Spørsmål fra publikum

I hele åtte år har Torgersen turnert land og strand med improforestillignen «Hvorfor det?».

Den etter hvert TV-sendte oppvisningen, som spiller utelukkende på spørsmål fra salen, er fortsatt umåtelig populær og ble spilt for tilnærmet fullt hus sist gang Torgersen var i Tromsø.

I forkant av Tromsø-besøket i august fortalte Torgersen at det var flere spørsmål han helst vil slippe å få på scenen.

– Ikke still spørsmål du bare vet svaret på selv. Kommer du med et spørsmål om hva dialektordet «heija» betyr, så er det kjedelig. Det spørsmålet vi har hørt mest er «hva kom først – høna eller egget?». Jeg føler meg rimelig ferdig med det, og det er ikke noe gøy. Nå vet jeg svaret rent vitenskapelig. Prøv generelt å styr unna å være gøy selv. Jo mer alvorlig og ekte spørsmålet er, jo gøyere blir det, sa komikeren til iTromsø i august.

LES OGSÅ: Dette vil ikke Trond-Viggo bli spurt om når han kommer til byen

Kommer i februar

Torgersen og Sagen kommer til Tromsø fredag 9. februar til neste år. Da skal de igjen sette opp forestilling på Driv.

Billettene er allerede lagt ut for salg, og ifølge Karlsen er det både forventninger og nerver knyttet til forestillingen.

– Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe». Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Torgersen i pressemeldingen.