Flere trafikkontroller onsdag morgen

Politiet har gjennomført flere kontroller i Tromsø-trafikken onsdag morgen.
kultur

En bilfører fikk et forenklet forelegg etter å ha kjørt mot skilting ved Borgtun skole.

Det ble også gjennomført en kontroll ved Hamna skole. Der ble 24 biler stanset, men alt var i sin skjønneste orden - og ingen bilist fikk noen reaksjon fra politiet.

Dette melder politiet på sin twitterlogg.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur