Gleder seg til å konkurrere i «Alle mot 1» på NRK1

Lørdag kveld skal tromsøgutten Nikolai Aspen (22) i ilden på direkten i underholdningsprogrammet «Alle mot 1» på NRK1. Premièresendingen sist lørdag samlet 750.000 seere.

ALLE MOT 1: Lørdag kveld stiller Nikolai Aspen som deltaker i NRK1-programmet «Alle mot 1» for å gjette på ulike oppgaver/eksperimenter på direkten. Foto: Privat 

kultur

– Jeg tror det blir kjempegøy. Jeg sa ja til å bli med fordi dette antakelig bare er én gang i livet man opplever, så da må jeg bare gjøre det, sier Nikolai Aspen.

Slå hele Norge?

22-åringen er den yngste deltakeren som er castet til nå. I «Alle mot 1» skal én deltaker konkurrere mot det norske folk. Deltakeren og seerne skal tippe utfallet av rare, morsomme og spektakulære eksperimenter og prøve å komme nærmest riktig svar. Spørsmålet er: Kan én deltaker slå hele Norge?

Programlederne for det direktesendte underholdningsprogrammet for hele familien på NRK1 er Selda Ekiz og Ole Rolfsrud.

Kjendis-hjelp

Nikolai Aspen har sikret seg solid assistanse når han stiller i fjernsynsruta i morgen kveld. Rundt 40 familiemedlemmer og venner stiller sammen med ham i fjernsynsstudioet på Fornebu.

– Litt resonnering og mye flaks må til for å vinne, så man må være litt heldig. Jeg er veldig spent på oppgavene.

Han har med seg tre kjendiser til å hjelpe seg med å vinne mot alle (Norge); programleder Noman Mubashir, KK-redaktør Ingeborg Heldal og Sp-politiker Sandra Borch.

Påmeldt av kollega

– Jeg har også med meg tvillingbroren min og tre kompiser. Jeg oppfordrer alle tromsøværinger til å se på NRK1 klokken 20.00. Dersom jeg sliter kan jeg spørre hva gjennomsnittet av tromsøværingene har svart, sier Nikolai Aspen.

Det var en kollega som anbefalte ham som deltaker overfor NRK. NRK kontaktet ham og etter flere Skype-møter var det klart at han blir deltaker.

LES OGSÅ: Jubler for pengegave

Jobber og studerer

Aspen har bakgrunn fra befalsskolen i Forsvaret og jobber nå som prosjektleder i eventbyrået Moment Norway. Han driver også selskapet Base Tromsø sammen med tvillingbroren Markus Aspen som satser på ski og ribturer. I tillegg studerer han fiskeri- og havbruksvitenskap på universitet i Tromsø.

– Til tross for to jobber og utdanning har jeg tid til å dra til Oslo. Jeg drar fredag ettermiddag og i kveld samles hele familien og venner til felles middag i Oslo, sier Nikolai Aspen.