Ingen musikalpris til HT

Prisdryss til Det Norske Teatret.

SOLIDE SANGERE: Ingebjørg Kosmo som Abedissen (til venstre) var nominert til prisen. Her med Maria Nohr.  

kultur

I kveld ble Musikkteaterprisen arrangert på Chat Noir i Oslo. Prisen arrangeres av Musikkteaterforum.

Hålogaland Teater var nominert til årets musikalforestilling med forestillingen «The sound of Music» og til årets musikalartist med Ingebjørg Kosmo, i rollen som Abbedissen, i «The sound of Music»

Les vår anmeldelse av musikalen her!

Dessverre ble det ingen pris på teatret.

Prisen for beste musikalforestilling gikk til Det Norste Teatrets oppsetning av «The book of Mormon» og beste musikalartist gikk til Kristoffer Olsen som spiller i «The book of Mormon».

Årets ærespris gikk til skuespiller og sanger Britt Langlie, blant annet kjent fra «Bør Børson Jr.».

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur