100.000 kroner til Musikkfest Tromsø

Sommerfestivalen Musikkfest Tromsø foreslås å få 100.000 kroner i driftsstøtte.

BYMUSIKK: Musikkfest Tromsø arrangeres for femte året på rad i august, og foreslås å få 100.000 kroner i støtte fra kommunen. 

kultur

Det er administrasjonssjefen som foreslår dette overfor politikerne i kultur-, idretts- og friluftskomiteen som har møte tirsdag.

Musikkfest Tromsø er et årlig arrangement som går av stabelen i august. Musikkfesten har vært arrangert siden 2014, så årets festival blir den femte i rekken. Dette er et gratisarrangement for byens befolkning, og det holdes minikonserter på en rekke scener over hele byen. Bak festivalen står flere samarbeidspartnere, men det er Tromsø kommunes Tvibit og Audiator som har det praktiske ansvaret for gjennomføring av Musikkfest Tromsø.