100.000 kroner til Musikkfest Tromsø

Sommerfestivalen Musikkfest Tromsø foreslås å få 100.000 kroner i driftsstøtte.

BYMUSIKK: Musikkfest Tromsø arrangeres for femte året på rad i august, og foreslås å få 100.000 kroner i støtte fra kommunen. 

kultur

Det er administrasjonssjefen som foreslår dette overfor politikerne i kultur-, idretts- og friluftskomiteen som har møte tirsdag.

Musikkfest Tromsø er et årlig arrangement som går av stabelen i august. Musikkfesten har vært arrangert siden 2014, så årets festival blir den femte i rekken. Dette er et gratisarrangement for byens befolkning, og det holdes minikonserter på en rekke scener over hele byen. Bak festivalen står flere samarbeidspartnere, men det er Tromsø kommunes Tvibit og Audiator som har det praktiske ansvaret for gjennomføring av Musikkfest Tromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur