Yngve (38) betalte 17.000 for intimkonsert med Violet Road

La inn vinnerbudet på auksjonen som skal hjelpe barn i Tromsø.

AUKSJON: Violet Road la ut en intimkonsert på auksjon. Nå er det klart hvem som fikk vinnerbudet. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix 

kultur

– 17.000 kroner er en liten sum å betale for en konsert med et band som Violet Road. Vi vil se på mulighetene for å gjøre noe mer ut av konserten, så vi kan få samlet inn enda mer penger til det gode formålet, sier daglig leder Yngve Larsen i Mystore.no.

På vegne av bedriften la han inn vinnerbudet på intimkonserten med Violet Road.

GLEDER SEG: Daglig leder Yngve Larsen. Foto: Privat 

Tromsøbandet, i samarbeid med Tromsø idrettsråd, la torsdag ut en auksjon med huskonsert som premie. Inntektene går til det nylig oppstartede Solidaritetsfondet, som skal gi flere barn i Tromsø mulighet til å drive med idrett.

– Finne på noe sprell

Ifølge Larsen er en konsert med Violet Road noe han gleder seg stort til, men det var Solidaritetsfondet som var hoveddrivkraften for budet.

– Mystore driver en del med sponsing til veldedige saker, og da helst til barn og ungdom. Vi vil jo at flest mulig skal få være med på lagidretter, så da passet denne saken oss veldig bra, sier han.

Premien skulle i utgangspunktet være en intimkonsert hjemme hos vinneren av auksjonen. Det går Larsen helt vekk fra.

– Vi vil se om vi kan finne på noe sprell for å gjøre mer utav dette enn det opprinnelig var planlagt. Det er en veldig bra sak, så vi håper å kunne bidra med en enda større sum.

– Hvordan tenker dere å gjøre det?

– Vi har et par ideer nå, men ikke noe vi kan dele ennå. Det avhenger av flere, blant annet Violet Road selv.

Overraskelse

– Violet Road er et kjempeband, vi gleder oss masse til en konsert med dem, sier Larsen som egentlig ville la konserten være en overraskelse for sine 35 ansatte.

– Det blir litt vanskelig nå med Facebook og alt, men jeg håper det blir en trivelig greie uansett for de ansatte, og kanskje noen flere, avslutter Larsen.

Solidaritetsfondet er et fond startet opp av Tromsø idrettsråd. Det er mulig å søke anonymt til fondet om økonomisk støtte til utstyr, reiseutgifter og andre utgifter tilknyttet idrett.